304. FSC - Drugovision Song Contest

Vodja mi nije dovoljno crven i zato sam rešila da osnujem frakciju. Htela sam u Afriku, ali malo, malo pa pustinja odmah bi me pronašli, pa sam se kao i drug T Južnu Ameriku. Samo neću u Meksiko jer tamo su ubili Trockog, Kuba je puna špijuna sa svih strana, tako da sam se odlučila za Peru. Če i Kasto su mrtvi i moram da tražim druge saradnike.Biću na vrhu piramida Machu Picchu zajedno sa Faraonom koji je odavno postao crven. Odatle ćemo početi pripreme za 350. ofanzivu, radnog naziva Povratak otpisanih i tada će konačno svi osetiti blagodeti i saznati kako je biti u crvenom.

Vama poručujem da ne zaboravljam odakle je komunizam potekao, da je Internaionala, preteča Evrovizije i da se ne sme zaboraviti moć druga Kirkorova koji se pobrinuo da partazanske pesme budu na pravom jeziku.

Nije nitko radio, hvala ti druže Destri. Odlikujem te ordenom Miloša Plavog za trud.

Ako netko zeli napraviti za spotifi, ja nisam napravio jer nema par pjesama

Edit.: hočemo li buvaru sutra?

Za večernji dnevnik ostala su nam dva druga da ih predstavimo.

drug @Bebi nastupao je na svim FSC-ovima ovogodišnjim. Jednom je i organizirao isti, gdje je i pobijedio
24568.webp

Drugar @botbona 3 puta nastupao je, ni jednom finala vidio nije te je odlucio karijeru usmjeriti ka glovo vozaču:(

24569.webp

Hoces reci da dostava pizze nije tada postojala? Jer da, ako narucis pizzu moras je dati svima jer svi za jednog jedna za sve

Kakva pizza, kakva dostava. Naši mlečni restorani su svima dostupni, pa izvolte.

2416822

Svi su jednaki i niko nikom ne donosi hranu. Radno vreme do 20.00, nedelja neradna da radni narod bude sa porodicom.
Ako hoćeš nešto usput da pojedeš, poslaću ti sendviče po reepturi drugarice Elene Čaušesku.

dinner-inside-the-museum-1.jpg

7/39

Predlažem da krenete skupljat zalihe hrane jer se vrijeme presude za GULAG opasno bliži!

PARADA ZASTAVA.webp

Idemo sada do stana VIIb gdje nas čeka vaš domaćin koji je od šest puta ovogodišnjih samo jednom vidio finale na jubilarnom FSC 300 i upisao jedan TOP 10 rezultat

I ovaj forumas koji me zamrzeo zbog mojih imitacija odluči podržati bractvo i jedinctvo
24653.webp

Olujni oblaci nadvise se na nase bratstvo i jedinstvo jer samo jednom finale je video, pa je odlučio drugaricama peglat šiške za džabe
24654.webp

I onda drugar @Stole zvani stojadin nasapunja mačora i pobijedi prije par FSC-a. Čestitke
24655.webp

Iz komiteta javljaju da je stanje napeto. U jednom polufinalu se stanje kristalizira jer je glasalo više nego u suprotnom, no sve je još otvoreno jer čekamo ostalih 26 drugova da daju svoj konačni sud.

Novi set forumaša koji će biti gosti u FSC STANU VIIb u Novaya Ognjenci bit će objavljen večeras. Očekujemo još semafora i komentara, nemojte biti tihi, smatrat ću da me bojkotirate :*

walking-entering.gif

Prvo polufinale:

01 Aizhan Sultan - Nain on
02 Camila Cabello - Godspeed
03 Cuc - Sila Odozgor
04 Dánielfy x Parno Graszt - Boldog igazán
05 Daria ze Śląska - Co tam jak się masz

06 DJ HEARTSTRING - It Ain’t Over
07 Eva Burešová - Slzy
08 IKOQWE - Pele
09 Iveta Mukuchyan - Hayastan Jan
10 Janko x Brazilac - Kradem bakar