Vodja mi nije dovoljno crven i zato sam rešila da osnujem frakciju. Htela sam u Afriku, ali malo, malo pa pustinja odmah bi me pronašli, pa sam se kao i drug T Južnu Ameriku. Samo neću u Meksiko jer tamo su ubili Trockog, Kuba je puna špijuna sa svih strana, tako da sam se odlučila za Peru. Če i Kasto su mrtvi i moram da tražim druge saradnike.Biću na vrhu piramida Machu Picchu zajedno sa Faraonom koji je odavno postao crven. Odatle ćemo početi pripreme za 350. ofanzivu, radnog naziva Povratak otpisanih i tada će konačno svi osetiti blagodeti i saznati kako je biti u crvenom.
Vama poručujem da ne zaboravljam odakle je komunizam potekao, da je Internaionala, preteča Evrovizije i da se ne sme zaboraviti moć druga Kirkorova koji se pobrinuo da partazanske pesme budu na pravom jeziku.
Kakva pizza, kakva dostava. Naši mlečni restorani su svima dostupni, pa izvolte.
Svi su jednaki i niko nikom ne donosi hranu. Radno vreme do 20.00, nedelja neradna da radni narod bude sa porodicom.
Ako hoćeš nešto usput da pojedeš, poslaću ti sendviče po reepturi drugarice Elene Čaušesku.
Idemo sada do stana VIIb gdje nas čeka vaš domaćin koji je od šest puta ovogodišnjih samo jednom vidio finale na jubilarnom FSC 300 i upisao jedan TOP 10 rezultat
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.