304. FSC - Drugovision Song Contest

Mnogo mi je zao sto nisam u finalu s ovom pesmom. 🥲 Destry mi je davno poklonio, iako je bila na njegovom spisku i prepoznao da ce mi se svideti. Hvala ti jos jednom Destry 😊, bas je bio specijalan osecaj tekmiciti se s njom, samo sada osecam da je pesma izneverena od strane mene i da bi bolje prosla da si je ti nekada poslao. 😭😭😭

Razultati losi, bar za prvo polufinale. 🙈
Veruj mi da ne bi ništa bolje prošla ni da sam je ja poslao :(. Tako je kako je. Baš mi je žao što se nije pogodilo da budemo isto polufinale da pesmu koja mi je toliko draga nagradim poenima.

Baš mi je krivo za neke pesme što su ispale ali tako je kako je. Idemo dalje!

Odricanje od odgovornosti: molim fanice da me ne optuzuju, spominju neke otrove, izdaje, sta ti ja vec znam, da me ne turaju u neke dramice jer ovaj puta ste si same birale pjesme, ne ja, pa shodno tome krivica je vaša, ne moja!

Odricanje od odgovornosti: molim fanice da me ne optuzuju, spominju neke otrove, izdaje, sta ti ja vec znam, da me ne turaju u neke dramice jer ovaj puta ste si same birale pjesme, ne ja, pa shodno tome krivica je vaša, ne moja!
Molim da objasnite činjenicu da je pola mojih finala bilo u vašoj organizaciji, a predlagali ste da radim dostavu i bacali crvenu farbu na mene. Kakva to omaja radi?

Ajmee dočekah finale, prvo nakon rata i narodnooslobodilačke borbe, može jedna partizanska večera iz radničke menze u OOUR "Rintintin" na koju ste svi (osim naravno osvedočenih stranih plaćenika) pozvani 🙏🏻🎉

Bilo je mnogo bolje kad ste vi birali pesme 🥲

Pridružujem se ovoj konstataciji. Mada sam i tada očekivala da će druga pesma biti izabrana. Još jednom se dokazalo da nisam u pravu. 😀

Hvala svima na glasovima, htela sam, što je i glavni vođa dobro primetio, doneti malo kreativnosti kod izbora zemlje (da ne bude samo Evropa), ali eto, nije mi se isplatilo. Najjače je što juče otkrih da mi je ovo 250. učešće (nisam imala pojma 😮😅) tako da ga baš "slavno" završavam. 😀

Što se ostalih tiče, šteta za mađarski duet, mada mi je, na prvu bilo bzvz što Danielfy učestvuje toliko brzo, nakon pobede, ali interesantna je pesma, u skroz drugačijem fazonu, pretpostavljam više zahvaljujući ovoj grupi. Zanimljiv izbor napravio je i Dežurni, nešto potpuno neočekivano. Poene je, osim njih dobila i Loboda.

Srećno finalistima i organizatoru u nastavku organizacije.

Pjesma koju sam zakasnio da prijavim prošla u finale, jedva čekam da pobijedi a nije moja...

Back