304. FSC - Drugovision Song Contest

Meni se iskr pjesme bas i ne sviđaju, kad ste ih poceli prijavljivat pomislio sam ovi moraju da me trolaju

Jako lose finale. Svega par pesama da budu u zelenoj zoni, nesto u zutoj, a skoro polovina u crvenoj. Ne znam sta ste izostavili u drugom pf-u, ali ovo sto ste izabrali je dosta slabasno.
Moji poeni iz 1. pf-a:

8p Cuc - Na prvi mah mi je bila ok, ali kasnije mi se vise dopala
7p Slot - Kada prebrodim pocetak koji mi nije ubedljiv, posle se udje u komforniju i prijatniju zonu
6p Stayc - Lepuskasto
5p Dj Heartstring - Volim ovako nesto, podseca na neki malo stariji zvuk, ali nije da mi je sad odlicna
3p Loboda - Kako je bilo, dobro se udala kod mene. Pred sam kraj je skocila u TOP 10. Mozda bi u finalu jos napredovala...

Za mene je onako sok da je prosla pesma od IKOQWE. Moram je porediti sa peruanskim Faraonom koji je okarakterisan kao katastrofa. Pa se pitam, da li bi Faraon prosao sada ili IKOQWE ne bi. Ukoliko je ovo poslala botbona prethodne recenice ne vaze. 😅 Onda je jedno 👏.

Pridružujem se ovoj konstataciji. Mada sam i tada očekivala da će druga pesma biti izabrana. Još jednom se dokazalo da nisam u pravu. 😀

Hvala svima na glasovima, htela sam, što je i glavni vođa dobro primetio, doneti malo kreativnosti kod izbora zemlje (da ne bude samo Evropa), ali eto, nije mi se isplatilo. Najjače je što juče otkrih da mi je ovo 250. učešće (nisam imala pojma 😮😅) tako da ga baš "slavno" završavam. 😀

Što se ostalih tiče, šteta za mađarski duet, mada mi je, na prvu bilo bzvz što Danielfy učestvuje toliko brzo, nakon pobede, ali interesantna je pesma, u skroz drugačijem fazonu, pretpostavljam više zahvaljujući ovoj grupi. Zanimljiv izbor napravio je i Dežurni, nešto potpuno neočekivano. Poene je, osim njih dobila i Loboda.

Srećno finalistima i organizatoru u nastavku organizacije.
Znam da je brzo, pogotovo nakon pobede, ali ovo sam hteo jos dosta ranije da saljem i kada sam video da je neko poslao, bilo mi je u fazonu zar je moguce da neko njega posalje i jos pobedio. Ne volim da saljem predstavnike koji su relativno skoro bili, ali usled nedostatka vremena, a i ovde se on slabije cuje, pri tome je i vesela pesma, pa sm pomislio da nije lose da se cuje. Ali ocigledno niste za nesto veselo.

Evo sad sam preslusao i ostale pesme iz drugog polufinala i ne mogu da verujem da ste Mari Kraimbreri , endregu, pocastili sa mizernih 12p. :eek: Ocigledno je procurelo kod drugova i drugova informacija da se iza tog dela krije endrega i puff...eto ga bojkot. Nekome smeta jak endrega. :cautious: Od mene bi dobilo 10 ili 12p.

Inace i te pesme sto nisu prosle su lose. Tako da sve u svemu...lose.

Killy je nazalost dsq :(

Priredba je u 20 sati, #punoobaveza

Do tada, slobodno pogađajte tko je ko.

Finalisti su

Anhel, Arsenic, Botbona, Creature, Detektivka, Djole_, Dracarys, Etica, Filhy, Lux, Pokahontas, Replay, Rintintin, Ro97, Shum, Stefan28, Stole, Tetsujin, Vaxildan i Zeleni.

Pjesme su:

01 🇰🇿 Aizhan Sultan - Nain on
02 🇺🇦 Ariadna - Bezodnia
03 🇵🇱 Daria ze Śląska - Co tam jak się masz
04 🇷🇴 Dora Gaitanovici & Irina Rimes - Dor
05 🇷🇴 EMAA - Noaptea
06 🇨🇿 Eva Burešová - Slzy
07 🇷🇸 Igor Garnier feat. Minja - Bicu Tu
08 🇦🇴 IKOQWE - Pele
09🇩🇪 Milky Chance and The Beaches - Living In A Haze
10 🇧🇬 MONA - Сила (Sila)
11 🇩🇪 Oonagh - Faolan
12 🇷🇸 OXAJO - Čekam ih
13 🇭🇷 Petar Brkljačić - Reci da još nije kasno
14 🇨🇿 STEIN27 – Adikts
15 🇧🇬 The KHANS - Freedom
16 🇭🇷 ToMa - O mrtvima samo najbolje
17 🇪🇪 Tommy Cash - Figaro
18 🇭🇺 Tóth Andi - Néztek
19 🇭🇷 Vanillaz x Lado - Voices
20 🇵🇱 Wiktoria Kida, Księga Żywiołów - Oj, dziewczyno

Drago nam je, mi smo kraljica Viktorija samo smo kupili ozempic.

Nećemo biti u prilici odmah da gledamo jer smo na času rumunskog i ujedno navijamo za dve rumunske pesme da pobede! ❤️

Malo ćemo da kasnimo, protesti, ruše komunizam upali su u javni svemirdonski servis

Izgleda da ce do kraja ovog FSC-a stvarno srusiti poslednji komunizam. :eek:

Uzgred, ovde nemam nista protiv da pobedi Bugarska. Ali navijam i za nemacki Oonagh. Bas je lepo za slusanje, glas i melodija.

304. FSC - Drugovision Song Contest
Back