• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

305. FSC - AAA.aaa

305 fsc.webp

305 FSC X AAA.aaa x fsc 305

DOBRODOŠLI JOŠ JEDNOM U POHATAN, BOLJE VAS NAŠLI!!!

danas smo vam pripremili nešto drugačijeg karaktera. naime, rasno mešanje VELIKIH i malih slova nam je dosadilo.

TO ZNAČI DA PRIMAMO IZVOĐAČE KOJI SU NAPISANI SAMO JEDNIM ILI DRUGIM!

pravila:
-IZVOĐAČ ČIJE JE IME NAPISANO ISKLJUČIVO VELIKIM SLOVIMA iLi isključivo malim slovima. (apple music za proveru)
-pesma koja je izašla ne ranije od 1.1.2011.
-PESMA DO 20 MILIONA PREGLEDA NA NAJGLEDANIJEM VIDEU.
-izvođač do 3 ranija nastupa na fsc.
-SARADNJE SU DOZVOLJENE U SLUČAJU DA SU SVI IZVOĐAČI NAPISANI ILI JEDNIM ILI DRUGIM.
-ostala fsc pravila ostaju na snazi.

SPISAK PESAMA x APPLE MUSIC

prijave počinju 27.5. u 12:30, a završavaju se 2.6. u 11:00

SRETNO BILO!

Attachments

Last edited:
Pa dobro, i nije loše, par poena od finala, obzirom da je ceo jedan komentar od svih komentatora bio pozitivan. Hvala na poenima za divnog Sombra, jedna od njegovih pesama koje su mi najslušanije ove godine. :love:

Kad možemo početi sa glasanjem u finalu?

EDIT: Videh sad da možemo već početi sa glasanjem ali još nema termina do kad traje glasanje pa me to zbunilo :D

Arsenat u finalu u Pohatanu?!?!

zoom-in-huh.gif

Ovo nije moguće, ovo se ne dešava

miljana-kulic-parovi.gif

Brutalno je jako finale i to mi je nedostajalo! :love: Prava revija odlične muzike. Poki-dali ste!
Imam slatke muke da odaberem samo deset pesama kojima ću dodeliti bodove. Kao što ste mogli da vidite po mojim komentarima, samo dve pesme iz finala nisu dobile pohvale (ILUKA i JJ), plus delimično costee (recimo solidan komentar).
A i borba za 12 poena je neverovatna klanica jer ih dosta pesama zaslužuje (ni u polufinalu nije bilo mnogo drugačije).

Kada Pokahontas napravi FSC, to mora da blista i što se tiče alternativnih tema koje meni leže i koje nateraju ljude da moraju da pronađu i pošalju nešto što vredi (makar po mom mišljenju), a o organizaciji da ne pričam koliko je vrhunska.
Svaka čast na svemu!!! ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Izvinjavam se finalistima, ali meni su bila jača oba polufinala od finala. Možda je pravilnije reći, bilo mi je mnogo teže da bodujem jer je u svakom polufinalu bilo preko 10 pesama koje su po mom ukusu. U finalu ih je bilo 8, a dve sam bodovala po nemuzičkim kriterijumima.
Ali, ne obraćajte pažnju na mene jer ja FSC doživljavam kao smotru, a ne takmičenje i što više različitosti ja zadovoljnija.

Moj Gruzijac na ovakvom FSC mogao je samo da zabavi i zaista je neverovatno da je skupio 3 puta više bodova od Leisure. Valjda je glasačima prijala pozitivna energija koju je je Edi Gruzijac doneo onima koji su pesmu odlušali do kraja. Ko nije odustao posle 14 sekundi, verujem da se slatko ismejao.

Po tradiciji, verujem da sam glasala za pobednika, ali malo je verovano da sam mu dala 12 bodova.

305. FSC - AAA.aaa
Back