• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

305. FSC - AAA.aaa

305 fsc.webp

305 FSC X AAA.aaa x fsc 305

DOBRODOŠLI JOŠ JEDNOM U POHATAN, BOLJE VAS NAŠLI!!!

danas smo vam pripremili nešto drugačijeg karaktera. naime, rasno mešanje VELIKIH i malih slova nam je dosadilo.

TO ZNAČI DA PRIMAMO IZVOĐAČE KOJI SU NAPISANI SAMO JEDNIM ILI DRUGIM!

pravila:
-IZVOĐAČ ČIJE JE IME NAPISANO ISKLJUČIVO VELIKIM SLOVIMA iLi isključivo malim slovima. (apple music za proveru)
-pesma koja je izašla ne ranije od 1.1.2011.
-PESMA DO 20 MILIONA PREGLEDA NA NAJGLEDANIJEM VIDEU.
-izvođač do 3 ranija nastupa na fsc.
-SARADNJE SU DOZVOLJENE U SLUČAJU DA SU SVI IZVOĐAČI NAPISANI ILI JEDNIM ILI DRUGIM.
-ostala fsc pravila ostaju na snazi.

SPISAK PESAMA x APPLE MUSIC

prijave počinju 27.5. u 12:30, a završavaju se 2.6. u 11:00

SRETNO BILO!

Attachments

Last edited:
uređen drugi post sa pesmama, poslati podsetnici

GLASANJE TRAJE DO SUTRA U 20H (potencijalan produžetak do 20 minuta zbog kašnjenja) ⏰🔁

da napomenem opet, plejliste se otvaraju na klik imena (polu)finala

Last edited:
Meni se dopalo. Izbacila bih 5, 6 pesama a ostalo stavila u plej listu. Naravno, ima odlicnih pesama koje su ispale a ja im dala top poene.

Meni je finale prejako. Jedva sam rasporedio bodove.

Ali apsolutni favorit METTE. Ne znam kakve su joj ranije pesme i šta ste od nje ranije ovde slali, ali Coming of Age otkriće (čuo sam je inače pre FSC) i zasada u top 3 naj pesama godine.

Glasaoo, bas je bilo tesko, super finale, 12 mi je na repeatu danima, a nisam neko ko slusa pesme na repeat. Ja ocekujem bottom 5, najbolje sto moze je neko 13-to mesto ako se bas poklope kockice ali tesko.

Ne znam još uvek kakva je ovo specijalna moć 🥕 proistekla iz Pohatana pa je inspirisala mnoge da pošalju j a k o dobre pesme što baš obeležava ovo izdanje👏

Ponovo sam otkrila zaboravljen IAMX a pogotovo me raduje odkriće SKYND! Ima tu još dostaaaa drugih koji su jako dobri i završili su na plejlisti, te će se slušati/pratiti i ubuduće.

Meni su u ovom izdanju većinski pesame baš legle što ne mogu da tvrdim za predhodna izdanja. Zato mi u finalu teško palo da napravim selekciju i ispada da su mi prvih 5 za 12p a ostatak za 8-10. A žao mi za neke kojima nisam mogla da dam ništa jer, konkurencijaaaaaaaa👀
Žešće me interesuju rezultati i koja će pesma pobediti👂

Dok sam pisala glasove, u pozadini je išla Play lista finalista. I kad, konačno, napravih listu ajde da proverim da li sam upisala sve bodove, čuh pesmu kojoj sam dala 6 bodova i samo je prebacimo na 1. mesto i dam duplo više 12 bodova. Tako prvobitno prve dve pesme dobiše 2 boda manje.

305. FSC - AAA.aaa
Back