305. FSC - AAA.aaa

305 fsc.webp

305 FSC X AAA.aaa x fsc 305

DOBRODOŠLI JOŠ JEDNOM U POHATAN, BOLJE VAS NAŠLI!!!

danas smo vam pripremili nešto drugačijeg karaktera. naime, rasno mešanje VELIKIH i malih slova nam je dosadilo.

TO ZNAČI DA PRIMAMO IZVOĐAČE KOJI SU NAPISANI SAMO JEDNIM ILI DRUGIM!

pravila:
-IZVOĐAČ ČIJE JE IME NAPISANO ISKLJUČIVO VELIKIM SLOVIMA iLi isključivo malim slovima. (apple music za proveru)
-pesma koja je izašla ne ranije od 1.1.2011.
-PESMA DO 20 MILIONA PREGLEDA NA NAJGLEDANIJEM VIDEU.
-izvođač do 3 ranija nastupa na fsc.
-SARADNJE SU DOZVOLJENE U SLUČAJU DA SU SVI IZVOĐAČI NAPISANI ILI JEDNIM ILI DRUGIM.
-ostala fsc pravila ostaju na snazi.

SPISAK PESAMA x APPLE MUSIC

prijave počinju 27.5. u 12:30, a završavaju se 2.6. u 11:00

SRETNO BILO!

Attachments

Last edited:
dobio si za Haiku Hands 10 i Rap&Vogue 12, a i Grossstadtgeflüster i Parade of Planets su bili visoko (mislim 7 oba). Iz nekog razloga kod mene šalješ pesme koje mnogo više odgovaraju mom senzibilitetu nego ovako, nzm kako se potrefi tako al hvala ti 🙏

Evo, ja da se 'pohvalim' da mi je od 289. FSC-a ovo peto poslednje mesto u pf-u, odnosno cetvrto na celokupnom izdanju.
Karoline Goceva - "komsinica" - New Order - Brigitte Calls Me Baby - LEISURE (BCMB su bili sveukupno pretposlednji, ali poslednji u svom pf-u)
Najmanji broj poena 9, komsinica, ali tu sam ocekivala poslednje mesto, cak i nula poena.
I sada sam na osnovu komentara shvatila da LEISURE nece dobro proci i da ce mozda cak biti i poslednji, ali da ce imati samo 10 poena stvarno nisam ocekivala. Znam da neko mora da bude poslednji i da postoji mogucnost da nikom ne budes u top 10 i da ostanes bez poena i da mozes svima da budes u top 10 i da kao na pr. desetoplasirani sakupis samo dvadesetak poena i da sve zavisi od toga sa kim si u pf-u, sve to razumem.... Ali kad ovako krene sve cesce da se ponavlja to poslednje mesto onda postaje malo neprijatno.
Hvala svima koji su glasali za LEISURE. Meni su oni uzivancija.

Cestitke Evilu na pobedi! 👏
Pohvale Pokiju za organizaciju! (y)

305. FSC - AAA.aaa
Back