306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲

Odlična priredba, čestitke Evile! 👏

Uglavnom dobre reakcije na moju pjesmu zasad 🙏

Onda se pojavi neko ko ne ucestvuje i izvredja mi Elvanu.... Ccccc

omggggg nisam znala da mi koji ne sudjelujemo nemamo pravo komentirat

... sta sam ja bogu zgrijesila pa da stalno moram da se zabavljam

1781973864028.gif
1. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish
2. Conan Gray - Vodka Cranberry
3. Etta Marcus - Theatre
4. Relja - Intercontinental

5. Xico Gaiato - Sem Perdao
6. Halsey - You Should Be Sad
7. Iulia Teleuca - Luna
8. Blanks - Heart On Fire
9. Bea - Never Know Love
10. Lost Frequencies - Rise
11. Bella Poarch - Ribcage

12. Temper City - Self Aware
13. Marina Reche - Mil Preguntas ❤️
14. Bones UK - Beautiful Is Boring
15. Francesco Gabbani - Summer Funk

16. Still Corners - Today Is The Day
17. Alba August - Killing Time

18. Benjamin - Badabim
19. Bea Duarte - Mar
20. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears
21. DA TI - Take Me There

1781973911608.gif
1. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio
2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela
3. Katy Perry - Rise
4. Edita - Plavi

5. LUNA KILLS - Lower
6. Paola e Chiara - A Modo Mio
7. Ebony - Rage
8. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch
9. JONY - Lechu
10. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble
11. Lorena - Kako Samo Mater Zna
12. INJI - I Wanna Feel It All

13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru
14. Freya Ridings - Weekends
15. Gregorian - Moment of Peace
16. Cobrah - Hush
17. Jake Wesley Rogers - Pluto

18. Aco Regina - Koraci
19. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus
20. Tip Stevens - Emperor ❤️
21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire

POLUFINALE 1

giphy.gif

1. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish - Počelo obećavajuće, a zapravo mi je bilo dosadno. Refren me nije vozio nimalo iako pesma po samoj atmosferi je okej.
2. Conan Gray - Vodka Cranberry - Ovo je sve samo ne dejstvo vodka cranberry. Zamislio sam sebe pijanog da slušam ovo, odveo bih sebe u grob.
3. Etta Marcus - Theatre - Ona mi izgleda kao da je smrt stigla na vrata i prelepo mi je. Zapravo volim ovakve pesme, savršena kombinacija halucinacije i smrti. Moj video iz ogledala je skuplji od ovog spota.
4. Relja - Intercontinental - On mi je kao Vojaž samo krupniji. Nisam nešto fan njegovih pesama.
5. Xico Gaiato - Sem Perdao - Ova sekta je fantastična.
6. Halsey - You Should Be Sad - Spot mi je previše divlji za ovu presporu pesmu. Gola baladerka.
7. Iulia Teleuca - Luna - Ovo je mid na prvi pogled, al ajde kao poslušaću još pa možda i bude jače prilike.
8. Blanks - Heart On Fire - Zabavlja me, mogu sebe da zamislim da slušam u kolima. Ima keči refren što je veoma bitno.
9. Bea - Never Know Love - Patetika koja nije u mom opusu, al svako ima drugačiji vrstu tragedije u životu.
10. Lost Frequencies - Rise - Okej, može da se posluša nije nezgodno. Sad, da li bih opet ne znam.
11. Bella Poarch - Ribcage - Ovako izgledaju moji snovi, ovo je fantazija. Volim ove tonove, ne znam kako se to zove al je tako kao kroz staklo.
12. Temper City - Self Aware - I ovo mi dođe kategorija srednje.
13. Marina Reche - Mil Preguntas - Da je na srpskom bila bi ko Jovana Pajić, taj rang. Emotivno, al nisam siguran jel me ubola. Atmosfera je bila ok.
14. Bones UK - Beautiful Is Boring - Juuuu kunulingus u startu a posle toga usledio spektakl. Meni je ovo mnogo dobar vajb pesme.
15. Francesco Gabbani - Summer Funk - Ovo je fino, neobavezno. Mislim, prosečne pesme na italijanskom uvek zvuče bolje nego druge na bilo kom jeziku.
16. Still Corners - Today Is The Day - Jako mi je Fleetwood Mac i sviđaju mi se takvi zvuci i ovo bih slušao redovno. Sviđa mi se što je sve dva dinara.
17. Alba August - Killing Time - Pa okej mi je i ovo bilo, zahvaljujući zvuku više nego na samoj kompoziciji. Al ima mi potencijala.
18. Benjamin - Badabim - Jako eksplicitno, ali nema veze volimo kontroverze!
19. Bea Duarte - Mar - Kao demonizovana Chapell Roan. Ne znam, nije mi prijalo iskreno.
20. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears - Lepa je pesma, slušao sam je kad je bila aktuelna.
21. DA TI - Take Me There - Fenomenalna kompozicija za kraj, svaka čast domaćine na rasporedu. Baš mi se dojmilo.

POLUFINALE 2

5813b57e4fe482207e45c8f078f7da61.gif

1. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio - Ovo mi zvuči kao miks svih poznatih pesama u jednu. Mislim, koktel pesmica koju bih pomešao s drugim.
2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela - Nisam u điru danas.
3. Katy Perry - Rise - Jel vi znate da je Kejti Peri ubila časnu sestru? A sada se priča da je predatorka. Pesma mi je konkretno flop.
4. Edita - Plavi - A i ona mi je malo kao da nema sopstveni identitet nego tako kopira trendove ko svaka domaća pevačica. Ovde konkretno jako podseća na Senidu.
5. LUNA KILLS - Lower - Uvod je sekta u koju bih ušao. Dobra mi je pesma, izvozala mi živac.
6. Paola e Chiara - A Modo Mio - Ovo mi je bilo dosadno.
7. Ebony - Rage - Uuu ovo je bilo fenomenalno, ko kec na deset posle prethodne pesme.
8. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch - Pa sad, ovo mi dođe ko podgrevanje stare večere. To uglavnom ne bude ukusno.
9. JONY - Lechu - Srednje, neki tako osrednji osećaj.
10. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble - I ovo mi dođe okej za ovo polufinale. Nekako sam na pola preslušavanja ovde to pomislio.
11. Lorena - Kako Samo Mater Zna - Klasična balkanska balada na koju majke otkidaju.
12. INJI - I Wanna Feel It All - Hvala lepo na ovoj pesmi, baš me je razmrdala i razvedrila!!!
13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru - Malo mi je progoniteljski. U suštini jeste meditativno, recimo kad bih sad imao masažu moglo bi da prođe.
14. Freya Ridings - Weekends - E ovu pevačicu su mi ukrali, ali nisu pesmu. Sviđa mi se ona kao osoba i kao glazbenica.
15. Gregorian - Moment of Peace - I ovo mi je najrandom ukradena pesma, obožavam.
16. Cobrah - Hush - Znam Kobricu, odlična je! Da ne dužim, odlično je dovoljno.
17. Jake Wesley Rogers - Pluto - Estetika mi je odlična, pesma mi je još u razradi.
18. Aco Regina - Koraci - Okej pesma sama po sebi, nije mi izazvala oduševljenje i nostalgiju koju treba.
19. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus - Ovde mi je sve 10/10.
20. Tip Stevens - Emperor - Ovo je takva kidalica. Ovo je baš ubolo živac koji tražim.
21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire - Ovo mi je takav hit što se uopšte pojavilo na FSC-u.

Ovo su vaši Gym Leaderi - LEADERI VALORIS-a. Da li mislite možete da ih porazite sve i budete član lige?

Mračni Leader - Godstucta i njen Ace Malamar ; Ledeni Leader - Alexandrotta i njen Ace Alolan Ninetales; Bubasti Leader - Marian Bzikizibi i njen Ace Beedril, Otrovni Leader - Marek Herzeg i njegov Ace Nihilego, Borbeni Leader - Emina Boom i njen Ace Hitmonchan, Kameni Leader - Lord i njegov Ace Tyranitar, Vilinski Leader Singren i njihov lead Wigglytuff,i na kraju Čelični Leader - Muhamadd i njegov Ace Gholdengo!

ChatGPT Image Jun 20, 2026, 10_55_03 PM.webp

Ko vam deluje kao najlakši za pobediti, a ko najstrašniji? Sa kim biste opleli trač partiju, posvađali se u redu za autoperionicu, ili rešavali sudoku? Koga biste vodili na koncert Maye Berović? Ili biste voleli da imate neke druge aktivnosti?

Serijal igara je inače prepoznatljiv po odličnom OST-u. To mu je, pored koncepta same igre, najjači adut!
Ovo je po mom mišljenju najbolja numera, za borbu sa Gym Leaderima i potiče iz osme generacije igara - SWORD and
SHIELD . Zamislite borbu svojih partnera sa ovom družinicom uz ovu muziku u pozadini (aplauzi kreću negde oko trećeg minuta :P )

pikaçu.gif

PRVO POLUFINALE:

1. Royale Lynn & Danny Worsnop - Death Wish
2. Conan Gray - Vodka Cranberry
3. Etta Marcus - Theatre

4. Relja - Intercontinental
5. Xico Gaiato - Sem Perdao

6. Halsey - You Should Be Sad
7. Iulia Teleuca - Luna
8. Blanks - Heart On Fire

9. Bea - Never Know Love
10. Lost Frequencies - Rise
11. Bella Poarch - Ribcage
12. Temper City - Self Aware
13. Marina Reche - Mil Preguntas

14. Bones UK - Beautiful Is Boring
15. Francesco Gabbani - Summer Funk
16. Still Corners - Today Is The Day
17. Alba August - Killing Time
18. Benjamin - Badabim
19. Bea Duarte - Mar
20. The Weeknd & Ariana Grande - Save Your Tears

21. DA TI - Take Me There

DRUGO POLUFINALE:

1. Gran Error x Elvana Gjata - Besame en Rio
2. Oliver Dragojević - Anđela, Anđela
3. Katy Perry - Rise
4. Edita - Plavi
5. LUNA KILLS - Lower
6. Paola e Chiara - A Modo Mio

7. Ebony - Rage
8. Daryl Hall & John Oates - Out Of Touch
9. JONY - Lechu
10. MIKOLAS feat. Tribbs - Hard To Be Humble

11. Lorena - Kako Samo Mater Zna
12. INJI - I Wanna Feel It All
13. Christopher Tin feat. Lia, Aoi Tada, Kaori Omura - Mado Kara Mieru
14. Freya Ridings - Weekends
15. Gregorian - Moment of Peace
16. Cobrah - Hush

17. Jake Wesley Rogers - Pluto
18. Aco Regina - Koraci
19. Jagwar Twin, sir lucius - Welcome To The Circus
20. Tip Stevens - Emperor
21. Dragana Mirković - Riding Through The Fire

Ovo su vaši Gym Leaderi - LEADERI VALORIS-a. Da li mislite možete da ih porazite sve i budete član lige?

Mračni Leader - Godstucta i njen Ace Malamar ; Ledeni Leader - Alexandrotta i njen Ace Alolan Ninetales; Bubasti Leader - Marian Bzikizibi i njen Ace Beedril, Otrovni Leader - Marek Herzeg i njegov Ace Nihilego, Borbeni Leader - Emina Boom i njen Ace Hitmonchan, Kameni Leader - Lord i njegov Ace Tyranitar, Vilinski Leader Singren i njihov lead Wigglytuff,i na kraju Čelični Leader - Muhamadd i njegov Ace Gholdengo!

View attachment 45667

Ko vam deluje kao najlakši za pobediti, a ko najstrašniji? Sa kim biste opleli trač partiju, posvađali se u redu za autoperionicu, ili rešavali sudoku? Koga biste vodili na koncert Maye Berović? Ili biste voleli da imate neke druge aktivnosti?

Serijal igara je inače prepoznatljiv po odličnom OST-u. To mu je, pored koncepta same igre, najjači adut!
Ovo je po mom mišljenju najbolja numera, za borbu sa Gym Leaderima i potiče iz osme generacije igara - SWORD and
SHIELD . Zamislite borbu svojih partnera sa ovom družinicom uz ovu muziku u pozadini (aplauzi kreću negde oko trećeg minuta :P )

Ice gym leader ti je prekul 🤩 i obozavam Alotales. Poison gl ima UB 😭😭😭. Bug, Fairy i Steel su pocetni, jer su im meehh pokemoni. Zavrsni rock, ice i poison (8. definitivno), sredina dark i fight. Mada zavisi i od ME, jer 3 imaju mogucnost.

Promasio si link za najbolji OST 😜

Ispravljeno!! 🙈🥰

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲
Back