Excel je postavljen u postu sa spiskom pesama, na prvoj strani i detaljnim glasanjem. Nešto sam zeznuo najverovatnije oko ubacivanja datuma i vremena, nisam se ekstremno obazirao koliko na same poene! Pucajte dok sam tu!
Hvala svima na učešću, poenima, druženju, čestitke Stojku, iako meni pesma nije legla, što se može videti po polufinalnim rezultatima, ali tada je već sve bilo maltene jasno jer je ošurio polufinale kako do sada video nisam.
Hvala svima na fantastičnom izdanju, i svim živcima koji su mi proradili!
I dodatno da neko ne misli, dvoje koji su glasali posle roka, nisu uticali na top 3, ali 4og su spustili na 6o mesto (MENEEEEE), Igora nismo mogli da prihvatimo, iako je možda trebalo, jer sam u tom trenutku već završio sa tabelom i počeo sa prezentacijom.
A rekose na slusanju da bi mogao biti pobednik. Cestitke @Stole i Evil na originalnom proglasenju pobednika i odlicnim sarolikim vizualima! Bilo je super zabavno i nostalgicno.
Prvo da kažemo zlom osmehu da nam je ugrijao srce sa ovom temom, bilo je lepo opet živeti u Pokemon svetu. ️ Što se tiče pobednika, od mene dupla dvanestica i sad i u bilo kom univerzumu. Sve čestitke
Kuku, otišla pobeda u Izrael pošto ie Temper City izraelski bend
Hvala mnogobrojnima na glasovima, lepo iznenađenje. Ja i trenutku slanja pesme bio sam ubeđen da će biti rizična za finale, ali eto, očigledno ne umem više da procenim.
Organizaciju prepuštam, ljubi vas vaša omiljena zmijetina - Sneška
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.