306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲

Evo doslo je i na mene red da napisem mali "esej". S obzirom da skoro pa i nemam vremena u poslednjih 10 dana, otkako je sef otisao na godisnji, sad radim skoro dve smene. Nije mi prvi put.

Prvo da cestitam @Stole na pobedi. Iskreno, pesma mi nije tako zvucala da bi mogla pobediti, za LU to vec da. Pesma mi je ok, ali nazalost, nije bilo poena. U stvari cestitke i preostaloj dvojici @Endrega @Arsenic na dominaciji. Bas su se ovaj trojac izdvojio sa velikim brojem poena. U nekoj drugoj prilici je bilo dovoljno za pobedu.
Cestike @EvilSmile na organizaciji, pa i na rezultatu. TOP 10, svaka cast. Kao sto sam pisao, pesma mi je za Evroviziju i nesto sto bi za Fince dobro proslo. Primeceno. A organizacija je bas bila odlicna. Znao sam za crtani, a posle i za igricu, a kasnije i za karte, ali nisam znao da se to prolongiralo sve do danasnjih dana i da ima toliko nastavaka ili novih serijala. Zanimljivo mi je bilo citati o tome i da se jos vise priblizi toj fransizi. Jedva cekam temu YU-GI-Oh koja mi je vise poznata.

A sta reci za moj uspeh, nakon mnogih obstrukcija, lose reklame, pokusaja sabotaze...Doduse, ubedljivo poslednje mesto, sa mozda rekordnim malim brojem poena, ali prolazak u finale mi je bilo sokantno i neocekivano. Pogotovo nakon 2 odbijene prijave. Ovaj put sam imao srecu u zrebu, a da sam bio u 1. pf-u verovatno bih osvojio jednu nulu ili mozda 1p. 😅

Oliver D. jako mali broj poena i bukvalno osim mene, skoro se nikom nije dopalo u toj meri da zasluzi poene, da nisu poklonjene (mislim na forumase iz tog pf-a). Pesma jeste da nije takmicarska i moze se reci da je manje poznata, ali meni je posebno draga i drago mi je da sam imao priliku da je nagradim. Isto tako i za Lorenu B. koju volim slusati kada izvodi balade.

Generalno mi je bio jako dobar FSC, ali mi je zao sto nisam mogao da ispratim sa vise "piskaranja".

I potraga za legit shiny Pikachu-om ✨ u shiny only run-u na originalnoj kopiji Heart Gold-a je konačno zavšena (koja je pauzirana tokom organizacije FSC-a). Simbolično sam ga nazvao, Benjamin!
(ne vidi se dobro razlika u boji na prvoj fotki jer je svetlo na minimumu da bi duže radio hunt, ali je setlo narandžast, ne baš žut, a nintendo je štrokav 🤣 imam tri, ovaj je najfuks izdanje kome ni dugmići ne rade prostite....)

47a0b39b-a024-4cde-a746-1f4c42f32e6b.webp13b4f80e-d756-4b2e-bf1e-2e215112df14.webp

tumblr_inline_pg8sn8wsji1tvvsht_640.gif

Hvala svima na glasovima za The Weeknda i Arianu Grande, na kraju 7. mesto i moj najbolji plasman ove sezone 🥰
Drago mi je što se ukazala prilika da pošaljem ovu pesmu, stajala mi je na listi još povratka foruma. Bila je u opticaju među tri pesma kada nam je Zeleni birao predstavnika ali bilo joj je suđeno da sačeka ovo izdanje 😎

306. FSC - Pokémon Music League 🔥💧🌿⚡⚪ 🐲
Back