307. FSC • 2026!

Tetsujin

Ekspert
image2.webp

Nastavljamo tradiciju i obilježavamo svjetsko prvenstvo kao 2018. i 2022. Odlučili smo da nećemo raditi tešku temu kao 2018. nego ćemo je malo olakšati kako se ne biste izgubili u bespućima Curacaa i sličnih.

Tema će biti relativno otvorena, odnosno poludirigirana.

Kao i na svjetskom prvenstvu, imat ćemo zadatke po nogometnim federacijama, ali malo dorađene. Birat ćete zadatke po brojevima i moći ćete izvući jednu od sljedećih federacija: UEFA (Europa), CONCACAF (Sjeverna i Srednja Amerika), CONMEBOL (Južna Amerika), CAF (Afrika) te AFC+OFC (Azija i Oceanija). Spojili smo Aziju i Oceaniju jer pod Oceaniju spadaju jedino Novi Zeland i ostale oceanske državice. Australija je član azijske federacije. Što se tiče broja mjesta po federacijama, ključ je rađen prema službenom broju na SP-u te forumaša koji trenutno igraju. Europa ima nepromijenjen broj zemalja, a ostale konfederacije imaju po 1 ili 2 više zbog dodatnih mjesta za doigravanje.

Dakle, federacije su zastupljene prema sljedećim mjestima (52):

16 Europa (UEFA)
11 Azija & Oceanija (AFC & OFC)
07 Južna Amerika (CONMEBOL)
10 Afrika (CAF)
08 Sjeverna i Srednja Amerika (CONCACAF)

Ako odaberete broj koji je zauzet, dobivate sljedeći slobodni. Kada je jedna država zauzeta, više je se ne može dobiti (dakle jedna pjesma po državi). Iako FIFA i UEFA dopuštaju razdvojene reprezentacije UK-a, mi ćemo imati jedinstveno Ujedinjeno Kraljevstvo (dakle nema Engleske, Walesa, Škotske i Sjeverne Irske).

Ostala ograničenja:
klasična eurovizijska
dopušteni su izvođači koji su bili na FSC-u maksimalno 1x
izvođači moraju biti iz države za koju su prijavljeni (ako šaljete duete ili grupe, onda jedan izvođač mora biti iz države koju ste prijavili).

>> Popis pjesama <<

!! Dijeljenje zadataka kreće večeras od 20h, a prijave kreću od sutra (petak, 8.00h, do srijede, 8.7., 12h).

Zadaci su osmišljeni i poslani Ivani na čuvanje. Molim nekoga da Ivani i meni odabere brojeve.

Znači sve je kao i 2022.? Možemo poslat bilo koju državu iz određene federacije? Ne nužno samo one države koje sudjeluju na svjetskom?

tako je :) imamo vlastito SP :) p.s. skoro je sve kao 2022.
ti ćeš izvući konfederaciju, ali ćeš odabrati državu sam po želji.. kada prijaviš pjesmu pod tom državom, ona se više ne može koristiti...

Ovo za izvođača. Može samo izvođač koji je bio najviše jednom na FSC takmičenjima? Niko sa više od 1 učešća ne može? Jesam li dobro to razumeo.

Ja ću vam u poruci pisati. Razmišljao sam da stavim popis zauzetih, ali onda predstavljanje pjesama i država neće biti interesantno.

Pa ok je tema, težina će zavisiti od izvučene konfederacije. U svakom slučaju, nešto će se svakako pronaći.

307. FSC • 2026!
Back