307. FSC • 2026!

Gde je Tetsujin, želudac me boli od napetosti završiću na stolu za mrtve.

Ne želim zvučati kao zakeralo, jer sam održao upravo FSC i imalo je tu štošta da mi se prigovori (po mom mišljenju bez razloga jer je tema zaista uglavnom bila free, i kao što ste i sami mogli videti po tabelama, nikome ništa nije zakinuto na konto zadataka / odgovaranja iako se malo kasnilo sa odgovorima na preuzimanje zadataka istina, nije uticalo na prijavljivanje pesama).

Ali ovo već nije ok, dati rok od uzimanja zadatka cele noći do jutra, a posle čekati toliko na odgovor / potvrdu iz jednog razloga samo a to je
jedna zemlja po učesniku - što praktično znači da ukoliko prijava nije prošla iz prve, a ja nemam odgovor na vreme, da zamenim, neko može u tom periodu uzeti i moj drugi, treći, četvrti izbor. Jer je zemlja u pitanju a ne izvođač. A tu se utrkujemo za veće igrače da se ne lažemo i ono što nam odgovara poslati.

Pa nije meni problem da mi budu odbijene ako dobijem odgovor na vreme, ali ako sam tražio zadatke od sinoć i bilo je 12 sati prostora , napravio par backup solucija, poslao od otvaranja prijava (dakle ja sam požurio da bih zauzeo to što hoću), odgovora nemam, praktično svako ko se javi dok se ne odgovori može zauzeti moju drugu, treću ideju i slično. Jer opet kažem ograničeni smo jednom zemljom iz grupe što jeste u skladu sa temom i zadatkom, ali je prilično jako ograničenje, da bismo vremenski imali lufta i mi i organizator između odgovaranja i zamene nečim što želimo.

Sve se slažem. Imam jednu rezervu u slučaju da prva ne prođe, i to je to od mene. Ako ne prođe preskačem :D

Zivot je lijep kad se zivjeti zna. Nema potrebe za boldanjem eseja, overthinkinga. Budite u trenutku, kako kaže Večerina Perušić 💫

Od jutros sam na ivici eksplozije, napetost overload.
7ZPk.gif

Riješeno. Sve prijave iz prve su prihvaćene i do zadnje prijave nitko nije bio odbijen. Zadnja će morati birati drugu zemlju.
Lijepo ste to posložili zemlje. Ovo što sam kratko čuo pjesme, lajkam. Potrudili ste se. 👏

image5.webp

Prvo izdanje FSC-a pod nazivom World Cup održao se kao 173. izdanje. S obzirom da je bivši forum pao, ne sjećam se puno toga osim da mi je zemlju birao Niko i izvukao Iran na što mi se smračilo. Sjećam se da je Petar radio drame jer je očekivao pobjedu s Kinom, a na kraju je kao Albina bio prvi ispod crte. Jako mi se sviđalo kako sam složio grafiku i užasno mi je žao što više nemam sve te materijale sačuvane. Pobijedio je Endrega s lijepom baladom iz Norveške. :love:

Drugi World Cup održan je kao 233. izdanje. I ovdje se ne sjećam svega osim da sam ovaj put prijavio Island za super zaraznom pjesmom koja je završila zadnja. 🥹 Pobijedila je Kina koju je prijavio dodo. Zapravo, zanimljivo kako se povijest ponavlja ali u drugačijem obliku. :unsure::D

U 2018. verziji forumaši su izvlačili zemlje koje su se natjecale što se pokazalo kao jako težak zadatak, a u 2022. verziji su izvlačili konfederacije te su sami birali države odnosno pjesme iz pojedinih država.

Ako netko ima prijašnje materijale sačuvane, volio bih da mi pošaljete da se prisjetim svega. :sneaky:

307. FSC • 2026!
Back