307. FSC • 2026!

Čestitke Filhy-ju 👑 verujem da nisi ni očekivao? 😅 🎉 Bravo, bravo i bravo 🙌

Lepa prezentacija @Tetsujin, bilo je baš uzbudljivo. Super odrađeno! 👏

Mojih 12 za 🇦🇱, 10 za 🇨🇱 a 8 🇫🇷 . Super odabir!

Odoh sad na finaleeee

Filhy kida ove godine, srušit će se forum jbt!

Svaka čast, opet od mene 1 bod, kao i za Markellu 😄👏

Nije valjda da opet nisam dovoljno iskomentarisao pesmu, da mi nije bila inspirativna...😕
Naravno da je bilo to u pitanju 😆, najkraći komentar sam dobio! Samo 8 riječi! Ali nahvalio si i kontam da si dao visoke bodove tako da hvala 🙏

Hvala i ostalima koji su glasali za Iran, dugo sam istraživao Aziju, i otkrio ovu pjesmu koja mi je odma na prvu bila jako uhu ugodna, 8. mjesto je skroz okej 🙏

Čestitke i Tetsujinu na organizaciji

Uh, ne znam šta da kažem, ali ovo mi je stvarno neverovatno! :ROFLMAO: Smejao sam se pet minuta nakon proglašenja jer ako sam i donekle sa Markellom i Púr Múddom ove godine mogao da očekujem konkurentnost i neki plasman u vrhu, sa ovom egipatskom pevačicom i pesmom koju sam slučajno otkrio tokom pretrage nakon što sam dobio zadatak, ni na kraj pameti da bi nešto i blizu ovoga moglo da se dogodi! :D
Koliko mi prošla godina nikako nije išla i za celu godinu sam samo pet puta bio u finalu, toliko mi je ova godine neverovatno srećna što se FSC-a tiče, a da nisam nešto odstupio od svog ukusa i šaljem još uvek ono što je blisko mom ukusu.
Ne bih mogao da objasnim fenomen koji se dogodio i događa se. :LOL:

Inače sam u startu negodovao što sam dobio Afriku kao zadatak (isto kao pre četiri godine kada smo imali ovu temu) jer je ubedljivo najteži kontinent, ali na kraju vidim da je glasanje ipak bilo uravnoteženo jer je u finalu bilo tri od pet afričkih pesama i bilo ih je sa svih kontinenata. 👏
Prijao mi je ovaj FSC što se pesama tiče jer je bio baš egzotičan, sa pesama iz svih krajeva sveta i neuobičajen u odnosu na ono što inače redovno slušamo. 👌Odlučio sam se za ovu baladu zbog neverovatne emocije koju nosi i izuzetne interpretacije, a uspela je i vaša srca da osvoji iako čak nema video već samo jednu neobičnu bezbojnu sliku koja se ispostavila da je dovoljna. ❤️

Egypt • Nour Khan x Kore - Aalam Kaeeb - Ovo je fantazija, uživao od početka do kraja jer sam se prepustio transcedentalnom iskustvu.
Kad mi pesma dobije jedan ovakav komentar, rekao sam da mi nije bitno ni da prođem u finale posle njega! :love:

Prethodna dva puta je bilo baš ubedljivo, a sada bogami jako čipavo i samo za tri boda ispred sjajnog Fosforona! 👏

Hvalaaaaa ❤️ svima na još jednom trofeju! 🏆 (rekoh da sam već počeo da vas smaram iako sam imao do skora ulogu večitog gubitnika) :LOL:

12: Bebi, Lelekovac, Stefix, Vax
10: Kričr, Tets, djole_, Marko, Tinte
07: Leo
06: Poky
05: Etica i AnavI
04: Dežurni, DrKo, Dracarys, Endrega
03: Evil i Djole
01: Ro

Bravo za organizaciju i stvarno odlične prezentacije i grafike!!! 👏 Jedino sam mislio da je možda raspored zadataka mogao da bude drugačiji i da bi bilo više fer da se možda bira u okviru nekih grupa, a ne kontinenata, ali je na kraju sve ispalo lepo (makar što se mene tiče), ali čisto kao tema za razmišljanje ako se opet teme sa zadacima ovog tipa ponovo dese. :)

Organizaciju još jednom prepuštam! :D (ne zamerite)

Ja zameram. 🙋‍♀️🤦‍♀️😛 I to duplo, nema me među ovima što su dali 4 poena, a usput sad moram da lupam glavu ponovo između dve teme. 😂

Za ovaj sam znala da bi bilo lepo da imamo SP temu dok još traje SP ako je već moguće, sad već ne znam.

Pa ako je već čak dvoje prijavljenih, kud još ja da se mešam. Ovako će makar jedan organizator da se obraduje! :LOL:

A što se poena tiče, nešto izgleda nije bilo dobro na tabeli. Sad mi je poznato da si rekla da navijaš Kanadu ili Egipat kad nas je ostalo četvorica, ali kod moje pesme stoji nula u Excelu, a Leo uhvatio ta 4 boda. 😭

Nema šanse, UK mi se ne dopada, ne znam zašto bih joj dala poene. Glasam za one koje mi se sviđaju.

A za ovo prvo, pa ne mogu da se odlučim za jednu. 🤣🤣

Ne znam sta je verovatnije - da je Filhy prodao dusu crnome djavlu ili da je forum konacno pokazao ukus.
Animated GIF

Ponedeljak može da mi ulepša eventualno neka povišena temperatura 38 - 39 da otvorim bolovanje

307. FSC • 2026!
Back