307. FSC • 2026!

Organizator 308. FSC-a je Dežurni.

EwkNyR8.png

EDIT: Al sam i lepo započela stranu, taman da ne morate skrolovati previše da biste saznali.:LOL:

Filhy kida ove godine, srušit će se forum jbt!

Svaka čast, opet od mene 1 bod, kao i za Markellu 😄👏

Naravno da je bilo to u pitanju 😆, najkraći komentar sam dobio! Samo 8 riječi! Ali nahvalio si i kontam da si dao visoke bodove tako da hvala 🙏

Hvala i ostalima koji su glasali za Iran, dugo sam istraživao Aziju, i otkrio ovu pjesmu koja mi je odma na prvu bila jako uhu ugodna, 8. mjesto je skroz okej 🙏

Čestitke i Tetsujinu na organizaciji
Kada je nesto savrseno, suvisno je napisati jos nesto. Od mene 12p, bravo. 👏

Cestitam Filhyju na jos jednoj pobedi. Mojih 10p i potencijalna slicna pesma koju sam planirao da saljem na prethodnim izdanjima, ali sam mislio da nema snagu za finale. Mozda se ipak odvazim da je posaljem, nakon jedne ovakve pobede. Bravo. 👏

Cestitam organizatoru na uspesnoj organizaciji i za ovakvu temu bih i ja isto uradio ovako nesto za proglasenje. U stilu SP. Pohvale oko dizajna, kao i na dobrom rezultatu. Zanimljiv izbor koji mi se dopao. Posebno hvala na 12p. Moram priznati da sam pozitivno soknut, jer nisam ocekivao da ce ti se u toj meri dopasti. 😊

Zahvaljujem se i ostalima na poenima. Mogla se ipak naci u finalu. 😕

Ono po cemu ce mi biti upamcen ovaj FSC, je taj sto je bilo raznoraznih, raznovrsnih izrazenih vokala. Od sjaja do ocaja. Mogao sam mnogo vise da prokomentarisem o vokalima, ali nisam hteo da preteram. 😅

307. FSC • 2026!
Back