Ovaj zadatak je skroz slobodan i bez ikakvih ograničenja, a samo 2 broja se kriju iza njega! Evo nekih primera, a vi npr ako vam je neka pesma ostavila jak utisak u poslednje vreme okačite je da se prisetimo!
@botbona
@Dežurni, dobro si? Faraon medju Srećnim ljudima! Karma sa Machu Picchu.
Sad moram da učestvujem na tvom FSC, iako su mi Srećni ljudi najlošija Pavićeva serija. Nikad lošiji glavni glumac , a posle 1.sezone i zamene glavnih glumica Tanje i Dubravke, verovatno najslabija glumačka podela za glavne likove. Uostalom, niko od njih troje, Desimir Stanojević, Zlata Numanagić i Jugoslava Drašković, više nije glumio u Pavićevim serijama, a poznato je da je Pavić imao svoje glumce za koje je pisao uloge u svakoj seriji. Čak mislim da je Ranč prokletih izmišljen da bi ubacio glumce penzionere koji su retko angažovani poput Eve Ras, Dušana Počeka, Žiže Stojanović, kao i Jelena Čvorović (Žaklina) koji su glumili u skoro svim njegovim serijama. Svetlana Bojković, Miša Janketić, Danilo Lazović, Milenko Zablaćanski, Dubravka Mijatović su glumili u tri Pavićeve serije, sporednjaka poput Jezdića, još je i više. Desimir Stanojević je verovatno, jedini glavni glumac iz Pavićevih serija koji više nije glumio u njegovim serijama, a bilo ih je još tri do Stanojevićeve smrti: Porodično blago, Stižu dolari i Bela Ladja.
Jednostavno, Stanojevićev Vukašin Golubović je dosadan lik, uobražen, uglavnom bez energije, a o preglumljivanju da ne pričam. U svakoj sceni su ga parnerke pojele: od Tanje, Rade Savićević, Snežane Savić, Jelisaveta. Zamislite, da je Vukašina glumio Dragan Nikolić.
Sa Zlatom i Jugoslavom je drugi problem. One jednostavno, nemaju senzibilitet likova na koje su nas navukle Tanja Bošković i Dubravka Mijatović.
Seriju su nosili sporedni likovi, u koje ubrajam i Risku i Arandjela, a meni najomiljeniji je bio Popara.