309. FSC - Odyssey of Sounds

GavranESC

Ekspert
Naslovna slika 309. FSC.webp

Zaboravite na sve ostalo jer upravo vam je rezervisan godišnji odmor! Krećemo u obilazak Mediterana. Mediteran nije samo more. To su gradovi koji gledaju na obalu, jezici koji se prepliću, uske kamene ulice i muzika koja jednako pripada i zapadu i istoku.

U ovom izdanju putujemo kroz suverene evropske države koje izlaze na Mediteransko more.

PRAVILA:
-Pesma treba da ima letnji ili plesni karakter bez obzira da li je mediteranski pop, dance, eurodance, house, moderni pop, trap, afro-pop, reggaeton.
-Države koje učestvuju: Španija, Francuska, Italija, Slovenija, Hrvatska, BIH, Crna Gora, Albanija, Grčka, Malta, Kipar, Turska.
-Pesma na zvaničnom YouTube kanalu izvođača ili izdavačke kuće može imati najviše 10 miliona pregleda u trenutku prijave.
-Izvođač mora imati jasnu vezu sa državom koju predstavlja (državljanstvo, poreklo, mesto rođenja). Nije neophodno da trenutno živi u toj državi. U slučaju dueta ili grupa, neko mora biti povezan sa izabranom državom.

+standardna ESC ograničenja.

Prijave pesama: od 5.8. 2026 od 11h do ponedeljka 10. 8. do 9 h.

⚓Spisak pesama ⚓

„Mirno more i dobra sidra!“

Last edited:
upravo vam je rezervisan godišnji odmor! Krećemo u obilazak Mediterana.
packing-alexis-rose.webp

Pakujemo se odmah!
Taman će nam dobro doći odmor sada i jedna ovakva letnja tema! 😍

Deratizacija je urađena 🤣
A za osoblje broda... Možda će i njima trebati 🤣

Last edited:
Lepa tema, posle Arktika malo da se ugrejemo 😄
Vidim da opet može Boban Rajović, pošto je crnogorskog porekla 🥰

Mada bi nam sad svima ipak Arktik odgovarao 🤣

Što se tiče balada za leto... Chat GPT ovako formuliše: Ima lagan, letnji, opušten ritam sa blagim bossa nova groove-om i nežnim vokalom.

Ako se pesma uklopi u to, može. I pripazite na preglede.

Gavran baš suzio malo više ovaj Mediteran pretežno na Balkan😂 deder dodaj i Portugaliju bar!
U isto područje spadaju još dosta drugih zemalja.

Što se mene tiče, može da proširi Mediteran na ceo svet, ja ću opet po svom i da iz nekog ćoška izvučem nešto što odbija zeleno na semaforu. Pošto sa na Gavranovim semaforima uvek crvena, a crveno je moja omiljena boja, red je da učestvujem.

309. FSC - Odyssey of Sounds
Back