309. FSC - Odyssey of Sounds

Napokon mi Dežurni lajka pjesmu.
Y A Y Yes GIF by Djemilah Birnie

Ako je u pravilima rečeno da se prihvataju pesme do 10 miliona pregleda, kako sada imamo pesmu sa 16,6 miliona, a izdatu još pre 4 meseca? 🤪
Nešto mi je mala verovatnoća da je za poslednjih pet dana (od eventualnog najranijeg slanja) uspela da odmah napravi bum i pokupi još preko 66% pregleda na YouTube. Pretpostavljam da je propust u pitanju? 😶

Spotify će biti samo strpljenja 🙂

Predlažem da sačekamo sa glasanjem. Ivana tek treba da odgovori šta ćemo sa upitnom pesmom.

Ako se tokom same objave pesama, ili neposredno nakon iste, utvrdi da neka pesma ne ispunjava uslove, odnosno nije prikladna, pošiljalac ima mogućnost zamene pesme najkasnije do 1 sat pred početak glasanja, inače neće moći da učestvuje.
Po pravilniku je osoba imala vremena od sinoć kad je otkriveno pa do 1h pre početka glasanja da promeni, a to što očigledno nije (?) urađeno jbg

Pa fora je što je osoba poslala zamensku ali ne znam da li smem bez odobrenja da zamenim. Ne znam ni da li je Ivana videla poruku.

A pa onda super ako je stigla zamena, mislim da može da se odmah ubaci (trebalo je to i odmah) jer po pravilima je i ne bi uticalo na menjanje ni rasporeda niti drugačijih rokova za glasanje, tj verujem da bi i Ivana to rekla, svakako odgovor ne bi mogao biti nema menjanja s obzirom da prva pesma ne ispunjava uslove koje je Filhi spomenuo xd
Ali na tebi je kako ćeš 😅 ne volim da se mešam nego samo iznosim ono što znam jer sam i ja imao nekih nedoumica kad sam organizovao i takođe čekao odgovor xd

309. FSC - Odyssey of Sounds
Back