PRVO POLUFINALE
1. Tony Grox, Lucycalys - T AMARÉ – Odlična mi je bila još kada je izašla, i evo, ni posle toliko slušanja mi još nije dosadila
2. Sakis Rouvas – Parafora – Podseća me na
Spase To Hrono, a vidim da su i sa istog albuma .. okej je, drži ritam
3. Colonia - Lady Blue – Odlično se uklopila u Mediteran, ali nije mi nostalgična da igra na tu kartu, ali da pevušim leejdi leejdi leejdi blu, pevušim
4. Dezy Dero – Trikymia – Zanimljivo, etno-mediteranski spoj, ima nešto svoje i dušu u sebi iako nije balada
5. Copycat - c'est ok – Refren je zarazan, i vadi celu pesmu
6. Joseph – Bambino – Tipičan italijanski zvuk na fsc-u, ali dobra je pesma
7. Severina - Ja samo pjevam – Ove starije pesme su joj bolje nego nove xD .. ali ne znam da li mi se ova izdvaja ovde
8. Annalisa - Canzone Estiva - Ima neki ABBA, pop-dance, retro fazon, a u isto vreme i grandiozno zvuči .. došla je sa odličnom pesmom
9. Ana Visi - Ola gia ola – Na prvo slušanje ovo mi je bila najniže rangirana pesma... Međuuutim, sada, ako je 17:2 = 8,5, ona je u gornjoj polovini 8,5 xD.. Ima karakter i identitet
10. Greg Willen, M¥SS KETA - Guten Morgen – Dobra vožnja, radi posao
11. Mauvaise Bouche - Tu peux toujours attendre – Struktura pesme nije tipična, I to može da bude i plus i minus.. kvalitetna jeste, ali nekako nakon slušanja mi ništa nije ostalo u sećanju
12. Sofia Martin, le Shuuk – Toxica – Zanimljiv je deo Toxica lalala/papapa, baš taj deo mi i podiže pesmu, ostatak mi je malo previše generički i klupski
13. Aidan - Cowboys Don't Cry – Najveće iznenađenje polufinala .. ne zato što je pesma wow, nego zato što Aidan ima pristojnu I zanimljivu pesmu xD .. dobra je
14. Vojko V – Šibenik – Guilty pleasure? .. ili samo pleasure
15. Mónica Mara - Me Lo Prometí – Ovo kao da je tipična pesma sa Benidorm festa .. sviđa mi se vajb, svetli španski pop koji te kupi ritmom
16. Irama – Cabana – Ne znam da li ovde stvarno ima neki identitet i karakter ili samo gitara i taj latino/mediteranski vajb stvaraju takav utisak, ali meni funkcioniše... a i nebitno, pesma je odlična
17. Emma Muscat - Lacrime Moet – Miss izdanja? .. zanimljiv odabir, refren je interesantan
DRUGO POLUFINALE
1. Sarah Toscano - Tacchi (fra le dita) – Simpatično je, ali fali mi neka doza magije u pesmi
2. Carlos Right – Prisionero – Lagani španski pop-rok .. ne smeta, i drži pažnju
3. Nikolas Raptakis - Taka – Taka – Sa ovim sam pola pola (taka taka xD ) .. ima i dobrih delova, a i nekih ne tako dobrih
4. La Niña – Guapparìa – Sve najbolje ovoj ženi

.. identitet, kvalitet na najbolji mogući način
5. Lelek x Go_A x NazarxQobzar – Sjenke – Dosta mi se promenilo mišljenje, na bolje, u odnosu na prvi put kada sam čuo pesmu ali sa ovim sastavom trebalo je to mnogo
epskije da bude
6. Danae - Ki Allo – Zanimljivo, nekako iskreno i prirodno, ima nešto u ovoj pesmi što te baš privlači
7. Alka Vuica – Profesionalka – Pesma iz malog mozga .. genijalan predlog, razdrmala me je
8. Angelina Mango x Marco Mengoni - Canto d'amore – Odličan duet dvoje odličnih umetnika
9. Masayah feat. Toni M – Animal – Malo mračnija, ali izdvaja se na ovom izdanju, i po jeziku i po atmosferi
10. Noemi, Vito Salamanca - Tu cosa fai questa sera – Nije me baš nešto provozala .. nekako mi je ovo već poznat osećaj, bez nekog posebnog iznenađenja
11. Velix and Playman - Silver Moon – Drop posle Silver Moon mi izvlači pesmu .. mada ovo je jedina pesma na celom izdanju u tom nekom svom žanru, tako da se i sa te strane ističe nekako
12. Nu Genea – Sciallà – E ovo je simpatično i originalno, odličan predlog
13. Evangelia and Mente Fuerte – Pali – Ima dobar vajb, dobra je i nekako mi je legla više nego što sam očekivao
14. prima stanza a destra - l'unico ricordo – Još jedan drugačiji predlog u ovom pfu .. ali kao da mi nešto fali
15. Sergej Pajić x Edita – Nemo – Rio Rio mi je antipatična, ali ovu pesmu prvi put čujem .. i baš me je nekako uvukla, setna je, ali pokreće
16. Monsieur Doumani - Alavrostishiótis – Interesantno .. možda da ima samo malo više pevačkih delova, ali je isto originalno
17. Stanija Dobrojević - Glavni akteri – Razmišljam da li mi je simpatično ili ipak horor … da je neko ‘’normalan’’ dobio ovu pesmu, možda bi i bilo nešto od nje