310. FSC - Kako kaže zeleni

Stižu uskoro glasovi ja se duboko izvinjavam mislio sam do sutra je rok

Jedva čekam da vidim kako ste glasali za prnjavorsko-derventsko-banjalučki sastav 🙏 hvala zelenom na otkriću, nisam znao za pjesmu uopšte do ovog FSC-a

Jedva čekam da vidim kako ste glasali za prnjavorsko-derventsko-banjalučki sastav 🙏 hvala zelenom na otkriću, nisam znao za pjesmu uopšte do ovog FSC-a
I meni su bosanske lelekice bile otkrice, slucajno skroz naletio na njih. Zao mi je što si mi ih ukrao, ali ajde, mozda bude koi poen.

Bili bi fora da Leo Cezar po prvi puta pobijedi sa pjesmom primo victoria, to bi bilo sudbinski

Bio sam na korak od toga da šaljem tvoju pjesmu a onda sam na kraju preslušavanja čuo Deminutiv i rekao, to je to, njih šaljem 😀
Pametan izbor, obzirom da su Deminutiv fantastični, a ja sam bukvalno bbno$ poslao iz "revolta", jer mi se gotovo ništa drugo nije dopalo, ali me je izvozala pesma ruku na srce. :ROFLMAO:

Pametan izbor, obzirom da su Deminutiv fantastični, a ja sam bukvalno bbno$ poslao iz "revolta", jer mi se gotovo ništa drugo nije dopalo, ali me je izvozala pesma ruku na srce. :ROFLMAO:

Tako je mogao i ignored member, ali eto konstalacije kosmosa su malo drukcije

Ja sam umalo poslao očenaš, jer mi se pjesme u mojoj grupi svidjele nisu

Zapravo ne bih mogao očenaš, zabranjeno je slati himne, a ovo je himna katoličke koalicije

Odlican pocetak. Uzgred hvala na prvim poenima. Bar na trenutak da osetim kako je to biti u top 10.😅

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back