310. FSC - Kako kaže zeleni

Ladno nema yt plejliste. I šta moram sad sam ukucati svaku pesmu 🙄

Ja uvek postavim i plejliste i za yt i za spotifaj. A ako ne ja onda organizator ili neoo drugi. Uglavnom ih uvek bude ^^. Da znaš za naredna izdanja.

Lord Of The Rings GIF by Maudit

31-2df=29
29:2=14,5
Zaokruži se na najbliži paran 14
14:2=7 osoba po polufinalu + df
7 + 1df = 8 finalista po jednom polufinalu
Ukupno 16 finalista 🙏🏻

POLUFINALE 1

1. Sabaton - Primo Victoria - da je poslato bez spota, ostavio bi mi bolji utisak. Ovako, dodatni zvukovi mi kvare pesmu i nerviraju me
2. Electric Callboy - Tekkno train
3. Abor & Tynna - Rotkäppchen
4. Klavdia - Holy water - steta sto nema neku kulminaciju
5. Severina - Mrtav bez mene - u poslednje vreme mi se slusa Severina
6. Rain city drive x Dayseeker - Medicate me - puno napredovala od prvog slusanja
7. Jersey - Talk tonight
8. Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi - delovalo mi je obecavajuce, ali nista na kraju
9. Dessita - Opa opa
10. Dragana Mirković - Pitaju me u mom kraju - intro mi je tako osvezavajuce; iznenadjen sam
11. Relja x Nucci - Zovite doktore - sasvim solidno
12. Chase & Status, Bou ft Irah, Flowdan, Trigga, Takura - Baddadan
13. Bennet - Lullaby
14. Deminutiv - Kletva - cudnjikavo mi je, ali je dobro
15. Kantera - Vjagg sabiћ
POLUFINALE 2

1. David Guetta & Sia - Beautiful people - svidja mi se ovaj spoj; muzika i njen glas
2. Taylor Swift - Don't blame me
3. One ok rock - Dystopia
4. Linkin Park - Up from the bottom - dosta dobro je, ima tu energije, ali opet mi niej tako ubedljivo
5. Nessa Berrett - Bad girls never die - opasna, a opet mi je ranjiva
6. Aura Șova - Drăgaicele
7. Nicolas Julian - Sucker
8. The HU - Horseman - ne mogu reci da mi je ovo tako lose, ali glas mi generalno kvari utisak. Svakako mi je ovo jos prihvatljivo i moglo je da predje u zutu zonu. Mozda bude tako u finalu
9. Sueco - POS
10. Mark Ambor - Belong together - mozda mi je ovakav nacin pevanja nekako sladunjav, pa mi niej odgovarajuci u ovom momentu
11. Arrested Youth - What you're made of
12. bbno$ x ironmouse - 1-800
13. Baby Lasagna - End the party - u pocetku me je zainteresovalo, ali sad manje, ali opet nije lose. Dopadljivo
14. Dermot Kennedy - Better days
15. Infernal ft Red$tar - Banjo thing - ovu stvar znam. Muzika je dobra, teksta ima dovoljno da ne bude instrumental. Odlicna je za zurke, ali nisam nesto za zurke
16. Stoja - Nešto mi govori - jedna od retkih koja mi se dopada od nje

Kosmičke sile koje su me štitile u prethodna dva zelena FSC, kao da su prestale da deluju.

Ali, ja sam dobra duša, prva sam izabrala pesmu i tako drugima ostavila pesme koje su konkurentnije.
Kad budem gledala kako pesme koje nisam izabrala prilaze u finale, ponosiću se kako sam humanista i principijelna u svojim gubitničkim kriterijumima.

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back