310. FSC - Kako kaže zeleni

Ladno nema yt plejliste. I šta moram sad sam ukucati svaku pesmu 🙄

Ja uvek postavim i plejliste i za yt i za spotifaj. A ako ne ja onda organizator ili neoo drugi. Uglavnom ih uvek bude ^^. Da znaš za naredna izdanja.

Lord Of The Rings GIF by Maudit

POLUFINALE 1

1. Sabaton - Primo Victoria - da je poslato bez spota, ostavio bi mi bolji utisak. Ovako, dodatni zvukovi mi kvare pesmu i nerviraju me
2. Electric Callboy - Tekkno train
3. Abor & Tynna - Rotkäppchen
4. Klavdia - Holy water - steta sto nema neku kulminaciju
5. Severina - Mrtav bez mene - u poslednje vreme mi se slusa Severina
6. Rain city drive x Dayseeker - Medicate me - puno napredovala od prvog slusanja
7. Jersey - Talk tonight
8. Timmy Trumpet & Dimatik - Punjabi - delovalo mi je obecavajuce, ali nista na kraju
9. Dessita - Opa opa
10. Dragana Mirković - Pitaju me u mom kraju - intro mi je tako osvezavajuce; iznenadjen sam
11. Relja x Nucci - Zovite doktore - sasvim solidno
12. Chase & Status, Bou ft Irah, Flowdan, Trigga, Takura - Baddadan
13. Bennet - Lullaby
14. Deminutiv - Kletva - cudnjikavo mi je, ali je dobro
15. Kantera - Vjagg sabiћ
POLUFINALE 2

1. David Guetta & Sia - Beautiful people - svidja mi se ovaj spoj; muzika i njen glas
2. Taylor Swift - Don't blame me
3. One ok rock - Dystopia
4. Linkin Park - Up from the bottom - dosta dobro je, ima tu energije, ali opet mi niej tako ubedljivo
5. Nessa Berrett - Bad girls never die - opasna, a opet mi je ranjiva
6. Aura Șova - Drăgaicele
7. Nicolas Julian - Sucker
8. The HU - Horseman - ne mogu reci da mi je ovo tako lose, ali glas mi generalno kvari utisak. Svakako mi je ovo jos prihvatljivo i moglo je da predje u zutu zonu. Mozda bude tako u finalu
9. Sueco - POS
10. Mark Ambor - Belong together - mozda mi je ovakav nacin pevanja nekako sladunjav, pa mi niej odgovarajuci u ovom momentu
11. Arrested Youth - What you're made of
12. bbno$ x ironmouse - 1-800
13. Baby Lasagna - End the party - u pocetku me je zainteresovalo, ali sad manje, ali opet nije lose. Dopadljivo
14. Dermot Kennedy - Better days
15. Infernal ft Red$tar - Banjo thing - ovu stvar znam. Muzika je dobra, teksta ima dovoljno da ne bude instrumental. Odlicna je za zurke, ali nisam nesto za zurke
16. Stoja - Nešto mi govori - jedna od retkih koja mi se dopada od nje

Kosmičke sile koje su me štitile u prethodna dva zelena FSC, kao da su prestale da deluju.

Ali, ja sam dobra duša, prva sam izabrala pesmu i tako drugima ostavila pesme koje su konkurentnije.
Kad budem gledala kako pesme koje nisam izabrala prilaze u finale, ponosiću se kako sam humanista i principijelna u svojim gubitničkim kriterijumima.

31-2df=29
29:2=14,5
Zaokruži se na najbliži paran 14
14:2=7 osoba po polufinalu + df
7 + 1df = 8 finalista po jednom polufinalu
Ukupno 16 finalista 🙏🏻

Evo vam formula još jednom i javno, samo što mislim da ovde neko nije čitao pravila, koliko mi se čini. 🤦‍♀️🤭

I ozbiljno sad malo, naučite da je koristite, ne vidim šta je ovde toliko teško da ne može da se snađe.

Nekom ne ide matematika šefika pa bolje pitat nego skitat.

Jel onda prolazi 8 + df, tj 9 po polufinalu ili 8 kako je njegovo dežurstvo reklo, zbunjeno sam :S

Sad me malo zezaš još usput, ali 8+DF, kao što sam ti napisala u poruci.

310. FSC - Kako kaže zeleni
Back