312.FSC - The Traitors 🗡

1. Koju osobu bi najlakše mogao da zamisliš kao svog saveznika kada bi bio/bila Zaverenik?
Pokija i Destrija, ali to ne bi bilo pametno dugoročno jer bi lakše provalili mene ako bi provalili jednog od njih dvojice (i vice versa). Draže bi mi bilo da mi zapadne nešto manje predvidivo i neko u koga se ne upire prstom čim udahne. xD

2. Ko bi najlakše mogao da manipuliše većinom i ubedi vas u nešto?
Niko me za sad nije naveo da razmišljam drugačije nego što već razmišljam (vrv jer većina ni ne iznosi neke teorije), ali recimo da bi mi botbonine ideje lako privukle pažnju ako je sudeći po FSC-u i opštem vajbu.

3. Koji igrač ti deluje kao da pažljivo bira trenutak kada će se uključiti u raspravu?
Marko bane iz vedra neba. I Gavran mejbi.

4. Ko ti deluje kao da nešto prećutkuje?
Gavran i Detektivka

5. Ko se po tvom mišljenju najviše trudi da izgleda „Odano“?
Destry

6. Mišljenje o botboni kao novom igraču u igri i kakav će uticaj imati?
Očekujem da sastavi detaljnu analizu svakog igrača i da će posle te analize morati da progovori i ko nije do sad. xD Mislim da može da bude vrlo korisna jer deluje kao pokretač diskusija. Pod uslovom da je odana. Ako nije, najebasmo.

7. Od sledećih parova izaberi osobu za koju misliš da bi lakše izneverila tvoje poverenje u igri zarad lične koristi i pobede:
Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas - Marko
GavranESC
- Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko
- Destry94
Ro97 - GavranESC

Bukvalno svi bi sem eventulano Detektivke i Gavrana koji važi za dobricu, zato bi i bili idealni zaverenici.

1. Koju osobu bi najlakše mogao da zamisliš kao svog saveznika kada bi bio/bila Zaverenik?

Destry.

Pokahontas.

3. Koji igrač ti deluje kao da pažljivo bira trenutak kada će se uključiti u raspravu?

Meni je ipak zanimljivije pažljivo uključivanje minut posle saopštavanje rezultata. 🤔

Svi 🤣

Destry i Poky.

Izuzetan uticaj će imati kad postane Zaverenik.

7. Od sledećih parova izaberi osobu za koju misliš da bi lakše izneverila tvoje poverenje u igri zarad lične koristi i pobede:
Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas
- Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko
- Destry94
Ro97 - GavranESC

Destry.

Pokahontas.

Meni je ipak zanimljivije pažljivo uključivanje minut posle saopštavanje rezultata. 🤔

Svi 🤣

Destry i Poky.

Izuzetan uticaj će imati kad postane Zaverenik.

Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas
- Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko
- Destry94
Ro97 - GavranESC

Planiraš da regrutuješ botbonu pa znaš da će imati izuzetan uticaj?

Zar nije takav vaš dogovor? 🤣
Čiji dogovor? Nadam se da ćeš se poboljšati u komunikaciji iskreno pošto od kad je regrutovan jedan zaverenik jako malo smisla ima bilo šta što napišeš i deluje kao da insuiniraš nešto bez da direktno optužiš nekog za nešto. Ili budi direktniji u komunikaciji ili pročitaj 2 put šta pišeš pošto može da se protumači na 100 različitih načina :).

Destrya ili Pokya, prosto su mi najbliži ovako

Poky zna fino kenjat, ali opet nekad mu ljudi i po difoltu ne vjeruju, tako da možda on otpada, onda bi rekao Destry pošto mu je to dobro išlo jednom u Survivoru, ovo primi kao kompliment!

Zasad mi se čini da je to Gavran

Opet Gavran, čini mi se da još ništa konkretno nije rekao

Destry laganica, da se ne lažemo

Botbona je nova kaotična energija, i sigurno da će ju bit zanimljivo imat u igri, tako da eto očekujem kaos od nje

Detektivka - Creature
Destry94
- Ro97
Pokahontas - Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko - Destry94
Ro97
- GavranESC

Nemam dilemu, Destrija. Sa njim u taboru bi ostali mogli da se uvere u to da je nebo zeleno.

Čisto sumnjam da bi u ovom trenutnom sastavu neko imao potencijala da manipuliše većinom, po ovim tipovima ličnosti koji su preostali u igri rekla bih da se niko ne bi prilagođavao efektu "krda", što može i da raduje i da plaši istovremeno.

Zanimljivo mi je kako se od danas pokrenuo narativ u kom se provlači da sam ja birala adekvatan momenat za prisutnost, a povlačenja ručne nije bilo ni u jednom momentu, tako da mi ta priča govori nešto drugo.
Mimo toga, neutralac je od starta Gavran, i već bi sad u nekim tokovima trebao da menja strategiju.

Postoji li persona koja ovde ne krije nešto? Svi smo pod nekim velom tajni, neko manje, neko više, tako da ne bih izdvojila jednu osobu, barem ne za sad.

Marko.

Prvo bih sačekala da provede neko vreme sa nama, da vidim šta ima da kaže i da ponudi, da će biti veća zabava sa njom u prostorijama i jednog i drugog tabora, u to ne sumnjam.

Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas - Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko
- Destry94
Ro97 - GavranESC

Botbona kada bude trebala da ispadne na pitanje da li je odana ili zaverenik reći će da je Tutankamon

Je li vi to o meni?

Gde god ti da igraš,
tu su tvoji Grobari
samo tebi verni,
samo tebi odani,
oooo Partizane,
volimo te, srcem svim!

Uputite me: jedan zaverenik ostao od Dežurnog, jedan regrutovao taj što je ostao, a onda su ova dvojica regrutovali mene. Znači 3
Onda rukice gore i slušaj poučan tekst i udri brigu na veselje

312.FSC - The Traitors 🗡
Back