creature
Ekspert
1. Koju osobu bi najlakše mogao da zamisliš kao svog saveznika kada bi bio/bila Zaverenik?
Pokija i Destrija, ali to ne bi bilo pametno dugoročno jer bi lakše provalili mene ako bi provalili jednog od njih dvojice (i vice versa). Draže bi mi bilo da mi zapadne nešto manje predvidivo i neko u koga se ne upire prstom čim udahne. xD
2. Ko bi najlakše mogao da manipuliše većinom i ubedi vas u nešto?
Niko me za sad nije naveo da razmišljam drugačije nego što već razmišljam (vrv jer većina ni ne iznosi neke teorije), ali recimo da bi mi botbonine ideje lako privukle pažnju ako je sudeći po FSC-u i opštem vajbu.
3. Koji igrač ti deluje kao da pažljivo bira trenutak kada će se uključiti u raspravu?
Marko bane iz vedra neba. I Gavran mejbi.
4. Ko ti deluje kao da nešto prećutkuje?
Gavran i Detektivka
5. Ko se po tvom mišljenju najviše trudi da izgleda „Odano“?
Destry
6. Mišljenje o botboni kao novom igraču u igri i kakav će uticaj imati?
Očekujem da sastavi detaljnu analizu svakog igrača i da će posle te analize morati da progovori i ko nije do sad. xD Mislim da može da bude vrlo korisna jer deluje kao pokretač diskusija. Pod uslovom da je odana. Ako nije, najebasmo.
7. Od sledećih parova izaberi osobu za koju misliš da bi lakše izneverila tvoje poverenje u igri zarad lične koristi i pobede:
Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas - Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko - Destry94
Ro97 - GavranESC
Bukvalno svi bi sem eventulano Detektivke i Gavrana koji važi za dobricu, zato bi i bili idealni zaverenici.
Pokija i Destrija, ali to ne bi bilo pametno dugoročno jer bi lakše provalili mene ako bi provalili jednog od njih dvojice (i vice versa). Draže bi mi bilo da mi zapadne nešto manje predvidivo i neko u koga se ne upire prstom čim udahne. xD
2. Ko bi najlakše mogao da manipuliše većinom i ubedi vas u nešto?
Niko me za sad nije naveo da razmišljam drugačije nego što već razmišljam (vrv jer većina ni ne iznosi neke teorije), ali recimo da bi mi botbonine ideje lako privukle pažnju ako je sudeći po FSC-u i opštem vajbu.
3. Koji igrač ti deluje kao da pažljivo bira trenutak kada će se uključiti u raspravu?
Marko bane iz vedra neba. I Gavran mejbi.
4. Ko ti deluje kao da nešto prećutkuje?
Gavran i Detektivka
5. Ko se po tvom mišljenju najviše trudi da izgleda „Odano“?
Destry
6. Mišljenje o botboni kao novom igraču u igri i kakav će uticaj imati?
Očekujem da sastavi detaljnu analizu svakog igrača i da će posle te analize morati da progovori i ko nije do sad. xD Mislim da može da bude vrlo korisna jer deluje kao pokretač diskusija. Pod uslovom da je odana. Ako nije, najebasmo.
7. Od sledećih parova izaberi osobu za koju misliš da bi lakše izneverila tvoje poverenje u igri zarad lične koristi i pobede:
Detektivka - Creature
Destry94 - Ro97
Pokahontas - Marko
GavranESC - Detektivka
Creature - Pokahontas
Marko - Destry94
Ro97 - GavranESC
Bukvalno svi bi sem eventulano Detektivke i Gavrana koji važi za dobricu, zato bi i bili idealni zaverenici.