312.FSC - The Traitors 🗡

Ja ću svoje slutnje izreći kad ću imati dovoljno čvrste argumente, polupanim teorijama da se bavim neću. A onda će mnogima pasti mrak na oči 🤌

IMG_3001.gif

Ali eto, ako nekoga bas zanima moje neko vidjenje stvari:

Mislim da je traitor GalebESC (jbg, bas smo udarili na tebe a) i to nevezano uz njegovo pisanje ovdje, to ne znači apsolutno ništa. Više smatram da je bilo obrnuto od one teorije da njega Dežurni ne bio stavio jer je dobrica. Stoji da je dobrica, ali ovo nije simpozij samaritanaca ili sastanak Greenpeace-a, već veoma turbo okrutna igra. A kolega mu je, po meni, Destry i sad su zato sve ovo tu iscenirali, kao Destry njega proziva i podbada, pa onda Kemiš…
Bojim se da ništa to slučajno nije.

Nadam se da smo bili jasni!

Jeste baš bih ja igrao takvu igru kad sam traitor :D Mnogo logično. Samo što nije :D

To nije dobra igra i ako bih je igrao ispao bih odmah a i ako me izglasate i vidite da nisam zaverenik šta ćeš onda?

Ja znam kome moj glas ide večeras i nemam problem da to kažem javno.

Takođe Marko, samo čisto da znam, u ovoj tvojoj teoriji da li je Gavran od starta bio Traitor pa me regrutovao ili sam ja od starta Traitor i kao izbacio sam Filhija namerno?

Apropo ovome, svidja mi se tvoj komentar za moju pesmu, bez obzira da li ce biti poena ili ne (verovatno nece biti). Ako ne zaboravim, ukoliko ne prodjem u finalu ispravicu jednu stvar koju si napisala, ili ako udjem u finale, pa nakon finala. A mislim da pesma realno zasluzuje finale.

A sto se tice igrice Traitors, koliko sam sad ispratio crno se pise Gavranu. Bice zanimljivo videti kako ce se botbona snaci u nastavku. Bar za sada moze mirno da spava, ali...
Mozda mogu da pretpostavim ko bi mogli biti zaverenici, ali moje misljenje je da publika ne treba da ima uticaja na sto i ostale takmicare, da bi bilo sto verodostojnije. Neko opste komentarisanje na situacije je ok.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back