Čuj, ja u finalu možda i najboljeg FSC ove godine i to pesmom koja smatram samo dobrom, ali ne i najboljom koju sam slala. Ajd, dobro različiti ukusi.
Da vidimo kako predjoh cenzus od 56 poena.
Sigurni 12 poena od Pokija jer sam prepoznala značaj pasulja u njegovom životu, Ro je sa 12 što me je napravio Anom Bolen jer sam bila jedina žena iz igre koju je pogubio još kaže random, to je 24. Filija smo oslobodili, pa je i on dao 12, to je 36. Marko je bio zaverenik, samo mi se tamo ulagivao "Evo meni slične takmičarke, pa mu ne verujem da je koji bod dao. Gavran mi je sigurno dao neki bod, dvanaestice je razmenio sa Destrijem, koji mi je takodje dao neke bodove jer sam ga uvek smatrala odanim, neka bude od njih dvojice po 8 i sa onih 36 to je 52, a cenzus 57. Krič i Detektivka nisu dale ništa jer protiv jedne glasala, a za drugu rekla da je sumnjiva.
Dakle, kako od 52 skočih preko 56. Pa, tako što mi je obećao finale da blebetam na 30% teme i zamutim vodu iskusnim takmičarima. Ja sam to odbila jer se izjašnjavam kao "Odana, verna i poštena" i ne primam mito, ali izgleda Dežurni nikom ne ostaje dužan i mnogo mu znači što sam onoliko pisala.
Samo, ne znam da li je on dao potrebne bodove ili je ubedio nekog drugog, što mi je verovatnije jer morao bi da se oduži i drugim takmičarima.
Mada, finale za pesmu koju sam čula 2 sata ranije u Budjenju na Insajderu, bilo je vrlo verovatno jer je Tinte pesmu obojio u crveno.