312.FSC - The Traitors 🗡

Ponovo se probudio galeb u vama!!

snacking-viralhog.webp

Čuj, ja u finalu možda i najboljeg FSC ove godine i to pesmom koja smatram samo dobrom, ali ne i najboljom koju sam slala. Ajd, dobro različiti ukusi.
Da vidimo kako predjoh cenzus od 56 poena.

Sigurni 12 poena od Pokija jer sam prepoznala značaj pasulja u njegovom životu, Ro je sa 12 što me je napravio Anom Bolen jer sam bila jedina žena iz igre koju je pogubio još kaže random, to je 24. Filija smo oslobodili, pa je i on dao 12, to je 36. Marko je bio zaverenik, samo mi se tamo ulagivao "Evo meni slične takmičarke, pa mu ne verujem da je koji bod dao. Gavran mi je sigurno dao neki bod, dvanaestice je razmenio sa Destrijem, koji mi je takodje dao neke bodove jer sam ga uvek smatrala odanim, neka bude od njih dvojice po 8 i sa onih 36 to je 52, a cenzus 57. Krič i Detektivka nisu dale ništa jer protiv jedne glasala, a za drugu rekla da je sumnjiva.
Dakle, kako od 52 skočih preko 56. Pa, tako što mi je obećao finale da blebetam na 30% teme i zamutim vodu iskusnim takmičarima. Ja sam to odbila jer se izjašnjavam kao "Odana, verna i poštena" i ne primam mito, ali izgleda Dežurni nikom ne ostaje dužan i mnogo mu znači što sam onoliko pisala.
Samo, ne znam da li je on dao potrebne bodove ili je ubedio nekog drugog, što mi je verovatnije jer morao bi da se oduži i drugim takmičarima.

Mada, finale za pesmu koju sam čula 2 sata ranije u Budjenju na Insajderu, bilo je vrlo verovatno jer je Tinte pesmu obojio u crveno.

Čuj, ja u finalu možda i najboljeg FSC ove godine i to pesmom koja smatram samo dobrom, ali ne i najboljom koju sam slala. Ajd, dobro različiti ukusi.
Da vidimo kako predjoh cenzus od 56 poena.

Sigurni 12 poena od Pokija jer sam prepoznala značaj pasulja u njegovom životu, Ro je sa 12 što me je napravio Anom Bolen jer sam bila jedina žena iz igre koju je pogubio još kaže random, to je 24. Filija smo oslobodili, pa je i on dao 12, to je 36. Marko je bio zaverenik, samo mi se tamo ulagivao "Evo meni slične takmičarke, pa mu ne verujem da je koji bod dao. Gavran mi je sigurno dao neki bod, dvanaestice je razmenio sa Destrijem, koji mi je takodje dao neke bodove jer sam ga uvek smatrala odanim, neka bude od njih dvojice po 8 i sa onih 36 to je 52, a cenzus 57. Krič i Detektivka nisu dale ništa jer protiv jedne glasala, a za drugu rekla da je sumnjiva.
Dakle, kako od 52 skočih preko 56. Pa, tako što mi je obećao finale da blebetam na 30% teme i zamutim vodu iskusnim takmičarima. Ja sam to odbila jer se izjašnjavam kao "Odana, verna i poštena" i ne primam mito, ali izgleda Dežurni nikom ne ostaje dužan i mnogo mu znači što sam onoliko pisala.
Samo, ne znam da li je on dao potrebne bodove ili je ubedio nekog drugog, što mi je verovatnije jer morao bi da se oduži i drugim takmičarima.

Mada, finale za pesmu koju sam čula 2 sata ranije u Budjenju na Insajderu, bilo je vrlo verovatno jer je Tinte pesmu obojio u crveno.
E ako je Tinteu crveno, velika je šansa da si dobila ili bi dobila ili ćeš dobiti poene od mene. xD

A bukvalno pošaljem pesmu I can tell a lie i Dežurni kaže Ne može, odana si. 😒

Slušajte pesme i glasajte u finalu! ⏳️🎧🎶⚔️

Evo par pitanja, pa ko želi neka odgovori, da nam brže prođe vreme! 😍⚔️

1. Ukoliko biste učestvovali u pravom The Traitors, koju ulogu biste voleli da vam se dodeli: zaverenik ili odani?
2. Koja 2 FSC forumaša bi izabrali da budu sa vama u timu zaverenika do finala?
3. Kao odani, kojom taktikom bi se služili, da li bi bili glasni u donošenju odluka ili u senci?
4. Kom FSC forumašu bi sto posto pristajala uloga Odanog a kom uloga Zaverenika?
5. Da li biste bili spremni da izdate nečije poverenje zarad pobede?
6. Da li organizatora ovog FSC-a pre vidite kao Zaverenika ili Odanog u igri?
7. Da ste Zaverenik, da li bi se u nekom momentu pred kraj okrenuli i protiv svojih kolega Zaverenika ne bi li sami osvojili nagradu ukoliko se ukaže prilika ili bi išli do kraja sa njima?
8. Da li pratite našu domaću sezonu The Traitorsa? Ukoliko pratite, ko su vam favoriti i kakvi su vam utisci za sada?

1. Ukoliko biste učestvovali u pravom The Traitors, koju ulogu biste voleli da vam se dodeli: zaverenik ili odani?

Zaverenik jer bih imao motiv da ostanem do kraja i da se borim koliko mogu. Kad si odan, motiv su ti pare ali problem je što jedan pogrešan korak napraviš i zaverenici mogu da te ubiju a odani da te izglasaju ako nemaš dobru socijalnu igru i tu se tvoja priča završava i imam osečaj da bi mi bio bedak da ispadnem ili umrem među prvima.

Sudeći po onome što smo ovde igrali to bi bili Ro i Pokahontas/Creature a ako gledam i Survivor onda je to definitivno i Vaks pošto znam kako je igrao pre i verujem da i dalje to ima u sebi i da bi bio odličan zaverenik.

3. Kao odani, kojom taktikom bi se služili, da li bi bili glasni u donošenju odluka ili u senci?

Bio bih u senci. Igrao bih slično kao Vlada.

4. Kom FSC forumašu bi sto posto pristajala uloga Odanog a kom uloga Zaverenika?

Gavran i Detektivka odani a Marku bi verovatno dali ulogu Zaverenika xD

Ne bih išao toliko daleko i uradio bih sve što mogu da do toga ne dođe ali ne mogu da kažem da nisam to radio u Survivoru ali danas bih drugačije birao da igram.

Kao odanog. Mislim da bi ti teže pala uloga zaverenika.

7. Da ste Zaverenik, da li bi se u nekom momentu pred kraj okrenuli i protiv svojih kolega Zaverenika ne bi li sami osvojili nagradu ukoliko se ukaže prilika ili bi išli do kraja sa njima?

Okrenuo bih se protiv njih ako vidim da ne mogu s njima do kraja i da će i mene povesti na dno.

8. Da li pratite našu domaću sezonu The Traitorsa? Ukoliko pratite, ko su vam favoriti i kakvi su vam utisci za sada?

Pa izbacili su mi sve favorite jedan po jedan. Ostali su mi Vlada i ajde da kažem da mi je Nevena interesantna i Biljana kod Odanih a kod zaverenika Marko i Sanja koja mi je prirasla srcu i ako mislim da nije za ulogu Zaverenika.

Nastavite sa odgovorima na pitanja i sa glasanjem!
😍⚔️

A u međuvremenu, jeste li za da Slušanje bude u 18h ili 21h? 🎧

Last edited:

Lepše bih se osećao da sam odan ali zabavnije je biti zaverenik.

Ro i Destry.

Očito treba naći sredinu.

Izgleda nikom osim meni ne bi više pristajala uloga Odanog, bar tako Vox populi kaže, a bila je poprilična gužva za ulogu zaverenika. :ROFLMAO:

Ne, nikad.

Ima on to nešto što bi ga činilo sjajnim Zaverenikom. Imali smo uvid u njegove brze obrte i još brže povezivanje :ROFLMAO:

Išao bih do kraja sa njima.

Pratim. I dalje mi je zanimljivo, obožavam Jelenu, naravno. Stefan je ispao a verovatno će uskoro i Mitar, tako da... :(

Ujutru šaljem podsetnike za glasanje u finalu!
(ako ne volite da ih dobijete glasajte pre toga) 🥳🎧⚔️

Glasanje je do prekosutra tj
do nedelje do 11h ⏳️🎶

312.FSC - The Traitors 🗡
Back