312.FSC - The Traitors 🗡

1. Ko bi po tvom mišljenju od preostalih osam učesnika bio najbolji Zaverenik upravo zato što niko ne bi očekivao da je on(a)?
Ja, zato što ne bih očekivao da sam ja ako znam da nisam ja i onda bih se zbunio.

2. Da li bi pre glasao protiv osobe koja ćuti ili osobe koja se previše nameće u raspravama? Zašto?
Zavisi koliko pametno zbori logorejičar, ako samo nešto laprda ko baba na pijaci leti. Ako ne, ovaj ćutolog mora bar malo da se profiliše pa ćemo da vidimo.

3. Da moraš da povežeš dve osobe kao potencijalni savez Zaverenika, koga biraš?
creature i GavranESC zato što jedini imaju slovo C u imenu.

4. Kome od preostalih igrača trenutno najviše veruješ u igri i zašto?
Zavisi na koju nogu ustanem, nisam još ustao iz kreveta, ležim.

1. Ko bi po tvom mišljenju od preostalih osam učesnika bio najbolji Zaverenik upravo zato što niko ne bi očekivao da je on(a)?
Pa ne znam, možda Gavran, nekako mi ima najdobroćudniju auru

2. Da li bi pre glasao protiv osobe koja ćuti ili osobe koja se previše nameće u raspravama? Zašto?
Prije bi glasao za osobu koja se previše nameće, šutljivost mi nije nužno automatski sumnjiva stvar, nametljivost ima više šanse da mi upali alarm, ali naravno da ne treba potpuno ni pretjeranu šutljivost ignorirat

Pa svaka kombinacija može bit potencijalno dobra, možda creature i detektivka da žene zapapre!

Pa na početku igre je najbolje ne vjerovat nikome, a onda ćemo s vremenom vidjet

Gavran ili Detektivka. Najviše zbog toga što mi deluju dobroćudno i da su na primer stvarno u Traitors rijalitiju niko ne bi prvo sumnjao na njih. Bar tako deluju :D

Osoba koja ćuti je uglavnom neko ko opipava teren i nije joj nužno odmah sve u startu jasno pa zato ćuti ili kao Vladimir iz Traitorsa želi da upeca Traitorse. Ćutanje može biti taktika, to je ono što pokušavam da kažem. Tako da bih radije glasao za nekog ko nameće svoju volju i ako i to ne znači da je ta osoba automatski traitor.

Marko i Ro možda. A možda baš zato što ih ne očekujemo to su zapravo Gavran i Detektivka!

Samom sebi!

images

Detektivka i Marko

Onaj koji ćuti jer navodno ništa ne skriva.

Ro i Destry 🤣

Malo je ipak rano za to.

Detektivka i Gavran.

Važnije bi mi bilo šta neko priča nego koliko jer u startu nismo svi isti po nivou brbljivosti.

Destry i Filhy zato što u zaverenicy ima y.

Nikome, ni hostu ne verujem.

Detektivka i Gavran.

Važnije bi mi bilo šta neko priča nego koliko jer u startu nismo svi isti po nivou brbljivosti.

Destry i Filhy zato što u zaverenicy ima y.

Nikome, ni hostu ne verujem.
Ni sebi ne veruješ?

Oh My Gawd What GIF by Blake Lively Fan

Ako je vervati recima ostalih i obrnutoj psihologiji - tacan odgovor je ja.

Protiv onih koji cute. Dzaba nam trose kisik.

Cije ime Filhy bolduje u komentaru taj ce biti ubijen, provereno 1/1. A izvrsitelj i potrcko ce biti Marko.

Destriju. A verujem da i velika vecina misli isto, pa ce biti tesko resiti ga se. Ako je zaverenik, najebali smo.

Sada kada su svi učesnici odgovorili, dobrodošli za okrugli sto! Udobno se smestite! 🙏🏻

1000108660.webp​

Glasanje koga želite da izbacite jer smatrate da vam je opasnost, tj Zaverenik, počinje večeras od 23h i traje do sutra do 12h! (sačekali bismo ako neko zakasni, a glas šaljete meni u pp (isto gde i FSC stvari))

Do tada, za okruglim stolom slobodno krenite da iznosite vaše teoreme ako ih imate i na koga i zašto sumnjate! A osumnjičeni?... Branite se!!!

@Destry94 je pomenuo neku zanimljivu teoriju pa bi mogao započeti 🙏🏻

A nevezano za to, nastavite da prijavljujete svoje FSC pesme ili uzmite zadatak! 🍀⚔️

Pozdrav svima i odanima i zaverenicima (ko god da ste). Moja teorija bi bila da od nas 9 koji učestvujemo u ovoj igri dvoje su zaverenici i od tih dvoje ja mislim da je bar jedna osoba ženskog pola! Zašto to mislim? Pokušavam da se stavim u cipele Dežurnog i da vidim kako bi on razmišljao i mislim da ima smisla da bar jedan od zaverenika bude žensko kako bi malo začinio stvari. U tom slučaju ako je moja teorija tačna, jedno od Detektivka i Creature su zaverenici. Naravno one će me optužiti da sam mizogen i da mrzim žene ali samo idem sistemom eleminacije i po tome šta ja mislim da bi imalo smisla za ovu našu igru.

Slobodno mi recite zašto mislite da ova teorija nema smisla ili ima smisla a ja ću probati da odgovorim na vaša pitanja ako ih imate za mene.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back