312.FSC - The Traitors 🗡

Vax'ildan isp'ildan?

Jaoj produkcija, bolje je da vratite u igru nekoga ko se u startu prijavio i ko je na pravdi boga miloga ispao pre nego što je i počeo da igra, a vi ubacujete neke botove bombone (pridružujem se srdačnom dočeku)?! :cautious:
Pa neka me i izglasaju ponovo odmah! (ako smeju)

Tako znači? A moji neće i nisu?! 🥺
Užas... Dobro.

Bravo Dežurnijo na FSC priredbi!!! 😃
Sve je perfektno skockano i u skladu sa tematikom, a još su se potrefila i tematska polufinala u odnosu 20:20! 😍
I ja sam ga to pitala kad me zvao.

Botbona kada/ako sazna ko su Zaverenici!

phoebe-buffay-lisa-kudrow.webp

Znači imamo novog kolačića? I to Fibi ni manje ni više. Prelepo.

@Filhy - nisi ti ispao slučajno!

@Dežurni a šta se sad dešava? Opet nas ubijaju ološi ovaj pardon zaverenici?

@Dežurni a šta se sad dešava?
Danas je bila pauza jer smo imali preče FSC stvari 🙏
A Dežurna-Production sutra aktivno nastavlja emitovanje programa, imaćete nova pitanja i okrugli sto, a uveče će početi glasanje svih učesnika ⚔️

Danas je bila pauza jer smo imali preče FSC stvari 🙏
A Dežurna-Production sutra aktivno nastavlja emitovanje programa, imaćete nova pitanja i okrugli sto, a uveče će početi glasanje svih učesnika ⚔️

Vidi se, Dežo, da su nekima druga pitanja bitnija :unsure:

Nova pitanja, novi sto, nadam se da ćemo imati i novog kuvara? :ROFLMAO:

Obaveštavam sve svoje prijatelje iz ove igre da slobodno mogu da me ubiju, ako misle da ću im raditi o glavi. Vi ćete to učiniti da dubokim poštovanjem. A možete i vi što mi se ne raduje te.
Razmišljam da li glasam po tome ko ima kakav avatar. Destri ima vuka sa štitom, Ro mačka Supermena, Poky komandosa. Ili su ovi miroljubivi sa kucama, pevačima, drveće i nekim stvorenjima opasniji?

312.FSC - The Traitors 🗡
Back