312.FSC - The Traitors 🗡

@Marko Mislim da si jedan od boljih igrača s kojim sam ikada igrao. I ako nisi bio regrutovan a glasao si za Filhija prvu rundu?? Iq 300 potez. Nadam se da ću imati priliku jednom da budem zaverenik s tobom!

Dragi preživeli igrači, igra se zahuktava i bližimo se kraju! Na vama je da do večeras odgovorite na sledeća pitanja a novo glasanje počinje večeras od 23h pa sutra do 11h! Okrugli sto je sve vreme u toku pa budite slobodni da svaku temu, nečiji potez i sumnju razjasnite ukoliko niste do sada ili ste neku zanemarili! ⚔️⚔️⚔️

@botbona @creature @Detektivka @Destry94 @GavranESC @Pokahontas @Ro97

1. Koga biste spasili kada bi samo jedna osoba mogla biti zaštićena?
2. Ko je do sada najviše profitirao od toga što je neko drugi bio optužen?
3. Ako bi morao da ukloniš jednu osobu iz igre, ali ti je dozvoljeno da znaš da nije Zaverenik, koga bi ipak izabrao i zašto?
4. Ko vam sada deluje najsumnjivije i voleli biste da se dodatno opravda ukoliko je Odan(a)?
5. Da li misliš da je izbačeni Marko bio originalni Zaverenik ili regrutovan?

Nadamo se da uskoro stižu i neki novi FSC semafori i komentari!!!
😍🎧🚦🚦🚦🙏🏻

Poky, baš ovakvo izbegavanje odgovora sam očekivala, ali nisam očekivala da više voliš baklavu od palačinki.

1.omiljena kraljica
2.kućna zanimacija
3.najlepši muškarac
4.omiljena umetnost
5.domaća ili strana kuhinja

Kada bi otprilike zainteresovanim ljudima najviše odgovaralo da organizujemo Slušanje polufinala 🎧 ??? Ostavite reakciju na post u skladu sa vašim izborom, prvi dan je za 1.pf a drugi za 2.pf ⚔️🎶

Večeras (petak) / Subota 👍🏻
Subota / Nedelja 😍

Nedelja / Ponedeljak 🤣

Što se tiče Slušanja, u anketi je pobedila treća opcija, tako da je Slušanje 1.polufinala sutra veče (nedelja) u 21h, a Slušanje 2.polufinala u ponedeljak veče! 🎧🚦⚔️
@cinque

@Marko Mislim da si jedan od boljih igrača s kojim sam ikada igrao. I ako nisi bio regrutovan a glasao si za Filhija prvu rundu?? Iq 300 potez. Nadam se da ću imati priliku jednom da budem zaverenik s tobom!
Hvala Destry, ali ajd baš sad da ne pretjerujemo ipak😂 odgovaramo na pitanja i vičemo javno da smo odani, neš ti spektakla i mastermind poteza 😂

Hvala Destry, ali ajd baš sad da ne pretjerujemo ipak😂 odgovaramo na pitanja i vičemo javno da smo odani, neš ti spektakla i mastermind poteza 😂

Hahaha pa dobro to je deo igre šta ćeš. Ne možeš ovde drugačije nego da ideš po osećaju pa ako je to što misliš tačno super a ako ne eto loše.

Nemamo na osnovu čega drugog da izbacujemo jedni druge :/.

Pa tocno to, zato i kazem. Nema tu boljih ili losijih igraca, sve je vrlo trivijalna stvar osjecaja/intuicije

Kakve su ovo optužbe? Bukvalno mi niko ništa nije rekao niti sam terao ljude na nešto.
Snoop Dogg Yes GIF by Cameo

Niko nikakve informacije ne zna! 🙏🏻
Čak ni publika koja ne učestvuje ne zna ko su zaverenici dok ne ispadne neko ⚔️

Pa u ovom trenutku bi spasio možda Destrija jer mislim da nije zavjerenik, nije mi ovo stil igre kakvu bi on inače igrao da je villain, osim ako igra neku IQ 300 igru ovaj put, plus ako je obavljena sad neka tajna regrutacija onda opet sve pada u vodu i ide se ispočetka, ali evo ovako na prvu Destry

Gavran je profitirao sigurno, meni je on bio najsumnjiviji i najviše pod udarom dok nije konačno iznio svoju teoriju i rekao nešto konkretno, i vagao sam između njega i Marka, koji mi je isto bio malo sus zbog sličnog načina pisanja kao Gavran

3. Ako bi morao da ukloniš jednu osobu iz igre, ali ti je dozvoljeno da znaš da nije Zaverenik, koga bi ipak izabrao i zašto?
Gavran zbog neukusa na fscu! Drugi razlog stvarno nemam da uklonim nekoga za koga znam da nije zavjerenik

4. Ko vam sada deluje najsumnjivije i voleli biste da se dodatno opravda ukoliko je Odan(a)?
Pa sad mi je najsumnjivija botbona jer je nova i ne zna se jel odana ili zavjerenik, ali ona se vjerojatno ne bi ni pravdala nego bi pisala nešto nepovezano iz XY dimenzije tako da nema smisla ni da je tražim da se pravda hahah, plus nema šta ni reći svakako jer je tek ušla u igru, ne može se branit kad nije ni glasala ni ništa, tako da ne znam, možda creature i Poky jer nisu glasali za Marka, ali to mi i ne znači toliko puno, ne treba odma skakat na prvu sumnju, nego bit otvoren za sve moguće kombinacije

Mislim da je bio regrutiran ako ću ići po svojoj početnoj teoriji/osjećaju da je Dežurni možda stavio jednog neočekivanog zavjerenika i jednog malo iskusnijeg igrača, mada naravno kažem to je samo osjećaj i neću se držat toga ko pijan plota jer umije Dež da zakuva, zajeban je on

Sve osim Destrija i GavranaESC

GavranESC i Destri

Sebe ako ne izbacimo Destrija i GavranaESC

nemam sumnje, nego tvrdnje i činjenice potkrepljenje zdravom logikom i željom za pravdom u svetu @Destry94 @GavranESC

regrutacija manipulacija

Pa tocno to, zato i kazem. Nema tu boljih ili losijih igraca, sve je vrlo trivijalna stvar osjecaja/intuicije
Da ali ako si zaista glasao za Filhija dok si bio zaverenik s njim i dalje je to odličan potez nevezano što je igra na sreću.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back