312.FSC - The Traitors 🗡

1.omiljena kraljica
Bloody Mary

2.kućna zanimacija
jurenje mačaka po dvorištu

3.najlepši muškarac
Nikola Kojo

4.omiljena umetnost
Ajs Nigrutin

5.domaća ili strana kuhinja

1. Koga biste spasili kada bi samo jedna osoba mogla biti zaštićena?
Meni treba zaštita jer sam najneiskusnija u ovakvim igrama, ali pošto je kukala da je u crvenom neka bude Krič

2. Ko je do sada najviše profitirao od toga što je neko drugi bio optužen?
Gavran

3. Ako bi morao da ukloniš jednu osobu iz igre, ali ti je dozvoljeno da znaš da nije Zaverenik, koga bi ipak izabrao i zašto?
Destrija jer je igrač i ne treba ga mnogo umarati dugim boravkom na terenu, nego sačuvati za drugu igru.

4. Ko vam sada deluje najsumnjivije i voleli biste da se dodatno opravda ukoliko je Odan(a)?
Krič. Logično, ako bih je zaštitila što sam napisala na br.1

5. Da li misliš da je izbačeni Marko bio originalni Zaverenik ili regrutovan?
Fili i Marko kao originalni zaverenici? Vrlo sličan profil. Nije Dežurni toliko naivan ili je Deda Mraz. Ili sam ja glumac Mitar koji ne zna ništa o ovoj igri.

Sebe. Ali ako mi botbona da jedan štit, drugi bih stavila na aukciju pa ko da više.

Zaverenik koji je preostao verovatno?

3. Ako bi morao da ukloniš jednu osobu iz igre, ali ti je dozvoljeno da znaš da nije Zaverenik, koga bi ipak izabrao i zašto?
Uuu, dobro pitanje. U praksi ne bih glasala za odane šta god radili, ali u teoriji za Destrija, da ne slušamo nonstop kako je odan. Zbog toga se u pravom Trejtorsu ispada, ali ovde ne može da se desi zbog sastava igrača.

4. Ko vam sada deluje najsumnjivije i voleli biste da se dodatno opravda ukoliko je Odan(a)?
Gavran ofc, ali nema vajde izgleda. xD Nisam čula ništa što bi mi pomoglo da ga razumem. Mada, ruku na srce, većina kaže nešto u ovim odgovorima, a ne kaže ništa.

Želim da bude og jer i dalje gajim nadu da nije samo zaverenik nego da je i lud (glasanje za Filhu). 🤌

Sebe. Ali ako mi botbona da jedan štit, drugi bih stavila na aukciju pa ko da više.

Zaverenik koji je preostao verovatno?

Uuu, dobro pitanje. U praksi ne bih glasala za odane šta god radili, ali u teoriji za Destrija, da ne slušamo nonstop kako je odan. Zbog toga se u pravom Trejtorsu ispada, ali ovde ne može da se desi zbog sastava igrača.

Gavran ofc, ali nema vajde izgleda. xD Nisam čula ništa što bi mi pomoglo da ga razumem. Mada, ruku na srce, većina kaže nešto u ovim odgovorima, a ne kaže ništa.

Želim da bude og jer i dalje gajim nadu da nije samo zaverenik nego da je i lud (glasanje za Filhu). 🤌

Mad Salt GIF by Brimstone (The Grindhouse Radio, Hound Comics)

Ne znam verovatno sebe budući da sam napadnut i od strane publike i ostalih u igri ahaha.

Pokahontas.

Pokahontas.

Pokahontas.

Originalni Zaverenik verovatno.

Traitors GIF by Peacock

1.PF
​
1. Nanul - Au 🟡
Dobar vajb ali čista imitacija Rosalie + ne volim regeton
2. iliona - Si tu m'aimes demain 🟢
3. Snežana Savić - Tri poljupca 🟢

Jer, studenti 🍀
4. Almost monday - Better late than never 🟢
5. Frances - Don't worry about me 🟡
6. Kasabian - Nothing better than this 🟢
7. Bonaparte - Melody X 🟢
8. Jungle - Keep moving 🟢
9. Relja - Supernova 🟡

Nespretan tekst iako super što se Teya Dora pokazala živom
10. Dami Im - Proud of me
Classy 🟢
11. Rat City - Rather be
Rat City 🟢
12. Alexia - Una caldă, una rece 🟢
13. Stefania - Bliksem 🟢
14. Orthodox Celts - Star of the county down 🟢
15. Zalia – Tylko kochaj mnie 🟢
16. CRO - Einmal um die Welt 🟢
17. Ashe - Stop the wedding! 🟢
18. Ambre - J'laisse parler 🟢
19. Olivia Dean - Man I need 🟢
20. Father of peace - The chaos 🟢

Suspect Accuse GIF by BBC

2.PF
​
1. Lavina - Fall apart 🟢
2. Natacha Atlas - Gafsa 🟡
3. Papa Roach - Even if it kills me 🟢
4. London Grammar - Hell to the 🟢
5. Filter - Hey man, nice shot 🟢
6. Chandler Leighton - Pretty girl I’ll make you famous 🟢
7. Decessus - Dark flames 🟢
8. Mirabelle Rose - Siren 🟢
9. Fontaines D.C. - Marianne 🟢
10. Lisa - SaWaDiKa 🟢
11. Unroyal - Don't play nice 🟡
13. Ren - Violet's tale

Bravo za ovo! 🟢
14. Solence - Monsters in my head 🟢
15. Ruelle - War of hearts 🟢
16. Angèle - Dis-le 🟢
17. Serena x Giulie - Blestem 🟢
18. Miia - I can tell a lie 🟡
19. Lunikk - Miniskirt 🟢
20. Alexandra Căpitănescu & Majii - Tare
🟡🟢

​

Last edited:
Odlično kod AnavÍ!

Inače, u prvom glasanju igre Marko nije glasao za Filhu već za Roa! U nadglasavanju se tek odlučio za taj potez.
Moraće taj IQ 300 malo da se umanji. :cautious:

Nikog. Ostali su najsumnjiviji.

Svi koji nisu ispali su profitirali, ne može biti jasnije rečeno.

Sebe da se preostali Zaverenik više ne skriva u napadima na mene.

Svi osim mene, naravno. Detektivka odgovara na pitanja kao i ja - nema napada. Krič objašnjava sve druge samo ne sebe - nema napada. Poky isključivo blati mene - nema napada. Destry objašnjava 952 puta da nije zaverenik - napad za preteranost. Gavran redovno odgovara i učestvuje - napad na neigranje, nepisanje, nejasnost. Ali ja sam najsumnjiviji 🤣

Regrutovan.

Svi osim mene, naravno. Detektivka odgovara na pitanja kao i ja - nema napada. Krič objašnjava sve druge samo ne sebe - nema napada.
I na nju se odnosi moja primedba, ti si mi samo za nijansu više kriptičan.

Moram da pročešljam sve, to mi je pos'o ovde, to valjda svi treba da radimo. A pošto ne planiram da pričam da nisam zaverenik jer to ne znači apsolutno ništa, čak je malo i smešno, ako postoji nešto konkretno što treba da se objasni, tu sam.

Pokahontas.
Ja sam odan zato što ne verujem da je ostalo 3 zaverenika, a GavranESC i ti ste sigurno tako da nema mesta

I ja mislim da je smešno da svaki dan kreće ispoved jesam ili nisam zaverenik/odan.

Ja sam odan zato što ne verujem da je ostalo 3 zaverenika, a GavranESC i ti ste sigurno tako da nema mesta

Zašto bi verovao u laž? Ostao je valjda jedan zaverenik - ti.

Izgleda da ni ovog puta se nije čitalo do kraja. Rekao sam da si samo popunjavala upitnik bez razgovora van upitnika, što sam i ja radio. Nisam poredio odgovore.

Pa nije moguće da su ostala 3. Moguća su dva ali nije moguće da smo i Gavran i ja zajedno. To nije moguće jer znamo da smo izbacili Filhija i Marka koji su zaverenici.

Ostao nam je samo onaj koji je regrutovan a to može biti samo jedan od nas dvojice i Botbona je odana ili zaverenik a to nećemo saznati dok je ne izglasamo.

Dakle ako želite izbacite jednog od mene i gavrana da vam duše budu lakše pa bih predložio da se onda glasa za tebe jer iznosiš netačne teorije da mogu da postoje dva zaverenika u meni i Gavranu što prosto nije moguće. Bilo bi moguće da Dežurni nije otkrio da su dva izbačena bili zaverenici.

312.FSC - The Traitors 🗡
Back