1. Koga biste spasili kada bi samo jedna osoba mogla biti zaštićena?
Sebe. Ali ako mi botbona da jedan štit, drugi bih stavila na aukciju pa ko da više.
2. Ko je do sada najviše profitirao od toga što je neko drugi bio optužen?
Zaverenik koji je preostao verovatno?
3. Ako bi morao da ukloniš jednu osobu iz igre, ali ti je dozvoljeno da znaš da nije Zaverenik, koga bi ipak izabrao i zašto?
Uuu, dobro pitanje. U praksi ne bih glasala za odane šta god radili, ali u teoriji za Destrija, da ne slušamo nonstop kako je odan. Zbog toga se u pravom Trejtorsu ispada, ali ovde ne može da se desi zbog sastava igrača.
4. Ko vam sada deluje najsumnjivije i voleli biste da se dodatno opravda ukoliko je Odan(a)?
Gavran ofc, ali nema vajde izgleda. xD Nisam čula ništa što bi mi pomoglo da ga razumem. Mada, ruku na srce, većina kaže nešto u ovim odgovorima, a ne kaže ništa.
5. Da li misliš da je izbačeni Marko bio originalni Zaverenik ili regrutovan?
Želim da bude og jer i dalje gajim nadu da nije samo zaverenik nego da je i lud (glasanje za Filhu).![]()
Gde je stvarno ta so?
@AnavÍ Fali broj 12 u drugom pf-u xD
I na nju se odnosi moja primedba, ti si mi samo za nijansu više kriptičan.4. Ko vam sada deluje najsumnjivije i voleli biste da se dodatno opravda ukoliko je Odan(a)?
Svi osim mene, naravno. Detektivka odgovara na pitanja kao i ja - nema napada. Krič objašnjava sve druge samo ne sebe - nema napada.
Ja sam odan zato što ne verujem da je ostalo 3 zaverenika, a GavranESC i ti ste sigurno tako da nema mesta4. Ko vam sada deluje najsumnjivije i voleli biste da se dodatno opravda ukoliko je Odan(a)?
Pokahontas.
Možeš slobodno da odreaguješ na post, ja sam iz plebsa, a tvoje boldovanje me plaši! Može mi donese neki loš omenOdlično kod AnavÍ!
Ja sam odan zato što ne verujem da je ostalo 3 zaverenika, a GavranESC i ti ste sigurno tako da nema mesta
Ni u jednom pogledu nam odgovori na pitanja nisu bili isti, a ko misli da jesu, nije čitao do kraja ono što sam pisala.Svi osim mene, naravno. Detektivka odgovara na pitanja kao i ja - nema napada.
Ja sam odan zato što ne verujem da je ostalo 3 zaverenika, a GavranESC i ti ste sigurno tako da nema mesta