1. Da li ste očekivali izglasavanje Pokahontasa i to da je Odan?
Delimično. Očekivala sam da ga forumaši bolje poznaju i da neće traćiti glas, a sa druge strane glas nije protraćen jer su za njega glasali samo potencijalni zaverenici (od kojih jedino Gavran možda ne zna Pokija dovoljno dobro da može iskreno da pomisli da glasa ispravno).
2. Ko vam je sada sumnjiviji nego ranije nakon izglasavanja Odanog igrača?
Destry, Gavran, Ro. Ne da su sumnjivi nego je bar jedan od njih definitivno zaverenik. Mnogo je lakše sad kad nešto sa sigurnošću znamo.
Destry previše haotičan, Ro previše ladan. Trenutno više deluje da neko od njih dvojice maže Gavrana jer im je potreban i baš će mi biti žao ako sam se ogrešila o njega, ali jbg, bar sam ubola ekipicu.
Botbona je znak pitanja. Da sam host, ne bih je birala jer je rizično. Jako male šanse da bismo se svi složili da je odmah izglasamo i proverimo, tako da u slučaju da je zaverenik, može lagano do kraja. Ali mi deluje da njeno glasanje za mene nije deo taktike i da iskreno veruje da radi pravu stvar, pa na nju više ne sumnjam toliko.
3. Da li se osećate ugroženo pred sledeće izbacivanje?
Naravno, ja sam sledeća. Ako ne budem, biće to isključivo da ekipa koja je izbacila Pokija skine sumnju sa sebe jer, iako loše igraju, glupi svakako nisu.
4. I za kraj da ponovimo pitanje iz prvog kruga jer mnogo toga se izdešavalo u međuvremenu: Kome od preostalih igrača trenutno najviše verujete i zašto?
Samo Detektivki jer nije uradila ništa da bi se sumnjalo na nju.