68 puta si bolji od Faraona. Ali, ako hoćeš mogu da te primim za asistenta na Katedri Nema meni spasa. Uslovi : 80 % učešća polufinale i rad na temu " Bitno je da se meni svidja".Mslm da ću pauzirati FSC, smara me da plebs ponižava ovako brutalno pesmetine koje bivaju. Izgubio sam kontakt sa rajom, mislim da sam previše gotivan za forum.
Čestitke Tetsujin i Dež na orgiji, bravo Igorrogi na pesmi odličan si![]()
Treba nam validacija ušnih duplji, ali džabe kada se cirumen skupio i ne pomažu štapići. Forum podržava žbađ iz ušiju68 puta si bolji od Faraona. Ali, ako hoćeš mogu da te primim za asistenta na Katedri Nema meni spasa. Uslovi : 80 % učešća polufinale i rad na temu " Bitno je da se meni svidja".
Bio je mnogo jak FSC, po meni najbolji ove godine. Bilo je mnogo teško izabrati 10 pesama.
Uuuu skroz u mom stilu. MožeeeeeeePa posto bi mi to bilo 50 jubilarno ucesce a zezala sam se oko zlatne svadbe, ovo bi onda bila crna svadbana banerima izvidjaci okiceni kao za svatove uz crni autfit. Pa jel bi bilo morbidno?
![]()
Treba nam validacija ušnih duplji, ali džabe kada se cirumen skupio i ne pomažu štapići. Forum podržava žbađ iz ušiju
Videćemo kako će biti, nismo za sada imali Faraona da nam otvori treće oko
A mozda budes ipak i mlada!Stari svat počinje sa pripremama![]()