al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret

Albanija
Dobro su upakirali na kraju. Jest da mi je prošla verzija ušla u uho pa mi je nekako i draža, ali vjerujem da ću se ubrzo naviknuti i na ovu.

Meni ovo skroz dobro sada!
Plus ima da se istakne u onakvom pf.

Opet Albanija mi se manje dopada nakon izmene u samoj pesmi, pa ne mogu verovati... :/ Ponovo deluje plasticno, vise nego u originalnoj verziji, steta.. :(

Ako ne useru nastupom, oni mogu dosta visoko ove godine. Ovo se baš ističe.

Pročitao sam da će na sceni imati četiri igrača i imaju realno sve šanse da izgrme u maju. Revamp mi je legao i stavio sam je u top 10.

Meni je ovo od 5- doslo do 4- i polako tone sve nize. Ovaj revamp mi se ne svidja, jer ono sto mi se dopada su skratili, a ono sto mi smeta ostavili. S obzirom da su mi daleko slabijem polufinalu, nalaze mi se u vrhu.
Od Albanije uvek ocekujem prolaz, sta god da posalju, tako i sad.

I meni polako splašnjava utisak. Osim što je skraćena pesma i što je izmenjen jedan deo instrumentala, manje više je sve isto. Finale sigurno, tamo verovatno plasman oko 20. mesta.

Boze, slusam novu verziju i kad je krenuo ovaj revampovani drop samo sam zamislio Ivanu Boom kako se uvija i siluje esc scenu 💦💦💦

Šteta za ovu pesmu, imala je neki poseban prizvuk, drugojačiji, i vokal je specifičan, koreografija, ali je izgubila koncept, i nakon dorade je pokvareno nešto specifično što je bilo tu, na tanjiru..

Rona Nishliu - "Suus", Frederik Ndoci & Aida - "Hear my plea" (albanska verzija još bolja) i Eugent Bushpepa - "Mall" su vrhunac kvaliteta Albanije na Euroviziji, i Arilena Ara - "Fall from the sky" (najviše zbog onog vokala IZVRSNOG) koja je bila kada je otkazano takmičenje..

Isto. Meni je jako teško da poslušam tu pesmu do kraja, bol u ušima od vriskanja bukvalno.

Rona Nishliu, te Aminata Savadogo, Patricia Kaas, to su za mene neke od svetlih tačaka Eurovizije, ima ih još naravno, zbog toga i pratim takmičenje. :)

al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret
Back