al Albanija 2022: Ronela Hajati - Sekret

Albanija
E ovo mi već liči na igranje na sažalenje.
Druže, ljudima se nije svidio nastup i govore Ŕta bi promijenili, nije smak svijeta. Ovako je i Leslie slično proŔle godine pisala nakon ispadanja, nema potrebe uopŔte, ali dobro.

Meni je ovo upravo sazetak evrovizije . Svaka cast Roneli na iskrenosti.

Pa tako je to kad nemaŔ osobu za druŔtvene mreže koja ti bira Ŕta piŔeŔ. Velike zvezde bi prosipale takve pomije po druŔtvenim mrežama da imaju pristup istima. Ko zna čega bismo se sve nagledali.

Radis na necemu 5 meseci, i na kraju sve padne u vodu. Potpuno razumem Ronelu i njen osecaj praznine, samo ovo sto se tice nezadovoljstva od strane fanova, nije ona nista kriva , nego ova shit organizacija

Kako nije kriva ako je sama smislila onu groznu koreografiju i joŔ gore kostime? Njoj mnogo viŔe to smeta, taj haos na sceni iskače u prvi plan, a dosta manje sunce i kadriranje.

Da je organizacija zakazala sa scenom, jeste, ali nisu joj oni birali kostim, koreografiju a ni kadrove, bar to sve je bilo na njoj i timu. Jeste Ŕteta Ŕto je 5 mjeseci uložila u ovo da bi dobila negativne komentare, ali Ŕta sad, nije ni prva ni poslednja.

Pa eno i sad joj piŔu kako ona nije kriva i da se ne brine niŔta, sve je do RAI-ja. Eh

Pa piŔu joj jer je prvo čitala kritike i ispizdela :D Užas :D

Eno Rai joj je birao onaj odvratan kostim, Rai joj je isto napravio onaj glup koncept koreografije, Rai joj je isto naredio sigurno one loŔe kadrove.

Koliko mi je ovo jadno, a drami cijelu sezonu po tviteru, glupira se da mijenja koreografiju po 10. put, mogu sad da se kladim i da nije bilo nikakve službene cenzure.

Ni mene ne bi čudilo da je to 'family friendly' doÅ”lo iz njihovog tabora i da EBU/RAI nije imao namjeru da iÅ”ta cenzuriÅ”e na nastupu. Saznati nećemo, ali imamo pravo da nagađamo

Bukvalno može biti da je instagram cenzurisao sam (jer inače zna to da radi) one neke njene slike, i onda se digla praÅ”ina nagađanja, pa biće i oni malo pr na to dodali.

Neko je sinoć u esc twitter spejsu rekao da je potvrđeno da EBU nije cenzurisao, e sad gde je ta potvrda ja nisam video.

Back