al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Kakav horor je studijska verzija, a mislio sam da ne moze veci mess od orkestarske verzije koja je bar simpa.

Kakav horor je studijska verzija, a mislio sam da ne moze veci mess od orkestarske verzije koja je bar simpa.
Ta verzija je demo. Tek treba da izađe finalna verzija

Ta verzija je demo. Tek treba da izađe finalna verzija
Ove replika je svaka ESC drzava/izvodjac kad pesma uzivo pobere pola-pola simpatije ili gore od toga pa pokusavaju da spasavaju sta se spasti moze lmao Ne bi se mogli oni prijaviti ako je to demo verzija. Neka imaju mu+a pa izbace tu prvu finalnu, a revamp klasika za par meseci

Песма ко песма ми није лоша, верујем да ће је дорадити. Сад сам сконтао да сајт RTSH има и на српском. Аљбина и породица Кељменди звучи као неки клан наркоса.

Interesantno je to da je za albanskog predstavnika moglo da se glasa iz Kosova!?!?

Da li je neko video članak na telegraf.rs?
Opleli po Albini i familiji.

Ja sam pre Telegrafa očekivao da prvi članak o Albini objavi informer 😂

Evo sad i blic objavio članak, copy-paste. Čudom se čude kako neko sa Kosova uopšte može da se takmiči na nf Albanije, a kamoli da ode kao predstavnik. Između Kosova i Albanije nema granice. Kako ne shvate da je to kao da dođe npr Boris Režak rođen u republici srpskoj i pobedi na Beoviziji.

Kakva su to baljezganja o nemanju granice izmeđa Kosova i Albanije? Granica između Srbije i Albanije svakako postoji, pa samim tim i između Kosova i Metohije i južnog suseda. Što se tiče srpskog izbora, na njemu isključivo pravo učešća imaju državljani Srbije, a potpuno je nebitno da li su oni iz Srbije, Republike Srpske ili Tadžikistana.

Kakva su to baljezganja o nemanju granice izmeđa Kosova i Albanije? Granica između Srbije i Albanije svakako postoji, pa samim tim i između Kosova i Metohije i južnog suseda. Što se tiče srpskog izbora, na njemu isključivo pravo učešća imaju državljani Srbije, a potpuno je nebitno da li su oni iz Srbije, Republike Srpske ili Tadžikistana.
Pa to, kad kažem" nema granice" ne mislim bukvalno nego upravo u smislu državljanstva. Albanci sa Kosova imaju albanske pasoše i zato i mogu da učestvuju bez problema na fiku. Pa sama činjenica da je ovo treći predstavnik rođen na Kosovu govori o tome. Prethodnih godina su učestvovali razni pevači, koji doduše nisu otišli na esc, ali su takođe sa Kosova, npr Mirud prethodnih godina, ove godine Fifi.

To su skroz različiti pojmovi, pa bi bilo dobro da izbegavaš takvo pisanje na forumu. Ljudi iz Republike Srpske nemaju nužno i državljanstvo Srbije.

Za ovo stenjanje ladno turci u Evropi mogu da glasaju...ovo je ono sto se slusa na turskim svadbama

Netačan je taj tvoj odgovor. Nisu glasali ni za Serhata koji je čisti Turčin pa zašto bi za ovo. Turci se odavno ne bave ESCom, a još manje glasanjem sa Azerbejdžan Albaniju i sl.

Back