Ali side-eye dsak;fegprghb[Obožavam sigurnost ove gospođe Kelmendi, bukvalno ja u svim životnim situacijama View attachment 2807
Ta verzija je demo. Tek treba da izađe finalna verzijaKakav horor je studijska verzija, a mislio sam da ne moze veci mess od orkestarske verzije koja je bar simpa.
Ove replika je svaka ESC drzava/izvodjac kad pesma uzivo pobere pola-pola simpatije ili gore od toga pa pokusavaju da spasavaju sta se spasti moze lmao Ne bi se mogli oni prijaviti ako je to demo verzija. Neka imaju mu+a pa izbace tu prvu finalnu, a revamp klasika za par meseciTa verzija je demo. Tek treba da izađe finalna verzija
bukv nije interesantno. Da li je u redu s moralne strane gledista? Diskutabilno. Da li je ocekivano da bi Albanci takvu neku gimiku odradili? I te kako.Interesantno je to da je za albanskog predstavnika moglo da se glasa iz Kosova!?!?
Pa to, kad kažem" nema granice" ne mislim bukvalno nego upravo u smislu državljanstva. Albanci sa Kosova imaju albanske pasoše i zato i mogu da učestvuju bez problema na fiku. Pa sama činjenica da je ovo treći predstavnik rođen na Kosovu govori o tome. Prethodnih godina su učestvovali razni pevači, koji doduše nisu otišli na esc, ali su takođe sa Kosova, npr Mirud prethodnih godina, ove godine Fifi.Kakva su to baljezganja o nemanju granice izmeđa Kosova i Albanije? Granica između Srbije i Albanije svakako postoji, pa samim tim i između Kosova i Metohije i južnog suseda. Što se tiče srpskog izbora, na njemu isključivo pravo učešća imaju državljani Srbije, a potpuno je nebitno da li su oni iz Srbije, Republike Srpske ili Tadžikistana.