al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Searching for the BRAND NEW official version on Spotify!!

Valentina-Monetta_resize.jpg

Still not there! :confused::cautious:

sn03.jpg

What's going on, Papa Kelmendi!?!?!

52d0a06ab6d4e228614d3fb1c1788a69367bb62f.gif

Heeey, Mama Kelmendi!?!?!

81b8fc78eb5368cd7411bbf70aa85e0ffcebd16b.gif

Kad se ovi ovako presamite, pa zajecaju, pa se uhvate za srce….pa kuknjava nad svojom albanskom sudbinom…sta treba onda da rade srpske izbeglice sa Kosova…uzas od pesme, bolje bi nase babe narikace sa sahrana zvucale.

• Wow
Reactions: Mrm
Kad se ovi ovako presamite, pa zajecaju, pa se uhvate za srce….pa kuknjava nad svojom albanskom sudbinom…sta treba onda da rade srpske izbeglice sa Kosova…uzas od pesme, bolje bi nase babe narikace sa sahrana zvucale.
Šta bre 😂💀

@Majsta94

Ja računam da bi Albanija mogla dobiti 41 poen, tako sam sračunao, otprilike.. Da li misliš da je taj broj dovoljan za plasman?

Ne vidim kako će bilo ko osim dijaspore glasati za ovu, a Italija i Švajcarska su obe u 1. pf.

Belgija - 5
Danska - 4
Grčka - 10
Austrija - 8
Slovenija - 10

To je 37 poena, i od ostalih penegde 1, 2 poen, eto neka bude i malo više od 41, neka bude između 41 i 45

Pakao, ovo je zaista horor, ništa manje nisam ni očekivao od revampa. Ne želim ovo da čujem više nikada u životu, osim u drugom pf, a možda ni tad, ako je iskoristim za pauzu.

Ajde please napravi tako predikcije glasova za sve države 🙏

Šalim se, nemoj molim te
Pa u Sloveniji ima Albanaca koliko hoćeš i to sa Kosova baš dosta..
U Grčkoj zna se, 12 Kipru, 10 Albaniji, tako da sa televotingom bi to moglo da bude 20 poena.. U Austriji ima isto, glasaće sigurno Kosovari, ja sam stavio 8, ali može čak i 10 da bude u drugom polufinalu.. Belgija i Danska računam oko 4,5 kako sam i napisao..
Od nekih zemalja po 1, 2 max.. I to je otprilike to...evo neka ostane ovo, pa ćemo baš da proverimo kad budu glasovi..

Najbolje pecivo sam jeo u Sloveniji, u Kamniku, kod Albanaca sa Kosova... 🤭
Sve pekare u Sloveniji drže Albanci..

Back