al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Albanija je i završila na visokom 12. mestu kod publike iz Srbije.
Od 2020 do 2022 Albaniju je posetilo pola miliona turista iz Srbije,i veoma su bili zadovolni gostoprimstvom,pa tako predrasude koje su postojale razbijene
I pjesma im je svidjala:)

Super, dobrodošao, nadam se da ostaješ na sajtu. 👍
Bolje vas naslo!
Ja slucajno naisao na ovaj sajt i ukljucivao,iako ne razumem mnogo na muziku, i malo imam poteskoce srbskom jeziku.

Drago mi je sto volite mnogo nasu Sidu!😂

@Labi
I ja sam bio prošle godine u Albaniji na moru, i to najbliže mesto, gde Kosovari baš letuju, Shengjin, i bilo je super, i najpovoljnije. Hahaha 😂

@Labi
I ja sam bio prošle godine u Albaniji na moru, i to najbliže mesto, gde Kosovari baš letuju, Shengjin, i bilo je super, i najpovoljnije. Hahaha 😂
Ai kako nismo sreli, castio bi ti skenderbegom,hehe

• Love
Reactions: Mrm
Od 2020 do 2022 Albaniju je posetilo pola miliona turista iz Srbije,i veoma su bili zadovolni gostoprimstvom,pa tako predrasude koje su postojale razbijene
I pjesma im je svidjala:)
Ma da, sigurno su Srbi masovno glasali za albansku pjesmu u finalu pogotovo nakon velikoalbanskih i nacionalističkih ispada Aljbine i kompanije... :ROFLMAO:
Razlog zašto je Albanija bila toliko ''visoko'' u srpskom televotingu da skoro dobije čak 1 poen jeste taj što su vjerovatno Albanci sa juga Srbije - prvenstveno Bujanovca i Preševa osjetili potrebu da daju podršku Keljmendijevima pa su zato mnogi po prvi put i gledali prenos na RTS umjesto na RTSH a ujedno i glasali.

Uostalom, niko im ni do sada nikada nije branio da gledaju naš prenos i da glasaju za Albaniju pa bi možda neke godine i bilo poena u finalu, za početak neka počnu poštovati državu u kojoj žive i da redovno izmiruju sve obaveze kao i ostali njeni građani.

Što se tiče mog mentaliteta, to nije tvoja briga niti je ovdje tema, pobrini se za svoj mentalitet i svojih sunarodnika.

Ma da, sigurno su Srbi masovno glasali za albansku pjesmu u finalu pogotovo nakon velikoalbanskih i nacionalističkih ispada Aljbine i kompanije... :ROFLMAO:
Razlog zašto je Albanija bila toliko ''visoko'' u srpskom televotingu da skoro dobije čak 1 poen jeste taj što su vjerovatno Albanci sa juga Srbije - prvenstveno Bujanovca i Preševa osjetili potrebu da daju podršku Keljmendijevima pa su zato mnogi po prvi put i gledali prenos na RTS umjesto na RTSH a ujedno i glasali.

Uostalom, niko im ni do sada nikada nije branio da gledaju naš prenos i da glasaju za Albaniju pa bi možda neke godine i bilo poena u finalu, za početak neka počnu poštovati državu u kojoj žive i da redovno izmiruju sve obaveze kao i ostali njeni građani.

Što se tiče mog mentaliteta, to nije tvoja briga niti je ovdje tema, pobrini se za svoj mentalitet i svojih sunarodnika.

Ma to "verovatno","neverovatno","mozda",....su samo prepostavke,ovde sam primetio da su glasali za Albaniju,iako neznam njihov nacionalnost,sigurno albanci iz presevske doline nisu

Valda i moj mentalitet ,i mojih sunarodnika nije ovde tema 😂

• Like
Reactions: Mrm

A pa i pre dve godine je prva ispod crte na našem televotingu bila Albanija, tako da nije do Bujanovca.

Ja slucajno naisao na ovaj sajt i ukljucivao,iako ne razumem mnogo na muziku, i malo imam poteskoce srbskom jeziku.
Dosta dobro pišeš na srpskom, svaka čast!
U brzini slobodno možeš neku frazu i na engleskom, a i automatski prevod za srpski je postao dosta dobar (mada i dalje ume ponekad da lupi pogrešan sinonim)...

Inače sam zaista mislila da je simbol orla rukama simbol "velike Albanije"...
Drago mi je ako nije.

Inače se iz italijanske perspektive vidi veća razlika između severa i juga Albanije, nego između severa Albanije i Kosova.
Oni s juga Albanije umeju s podozrenjem da govore o Albancima iz severnog dela...
Dok Albanci sa severa baš često spominju rodbinske veze na Kosovu...

Ledina Celo je odlično otpevala one godine, imala je neke visine posebne sa dosta flaha, pamtim to kao jako dobru izvedbu zapravo.. 👍

Ledina Celo je odlično otpevala one godine, imala je neke visine posebne sa dosta flaha, pamtim to kao jako dobru izvedbu zapravo.. 👍
jeste, ona i olta boka su bile the best from albania.

jeste, ona i olta boka su bile the best from albania.
Olta Boka je zapravo i nije odlično oteovala, malo je ljuljala intonativno, imala je ODLIČNU pesmu, a kod Lwdine je malte ne pa obratno.. :)
Rona Nishliu i Eugent Pushpepa su otpevali za 10+, ma za 11! I tačno se tad vidi rezultat kod žirija, nema laži, nema prevare..

Bože moj prethodni komentar, kolilo grešaka u kucanju, pakao.. 🙈

Back