al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Vredi napomenuti da je do skoro bila i u vezi sa jednim od glavnih albanskih mafijaša, sve je to povezano, ali zataškava se polako.

Poslušah oko 10.ak cele pesme a ostale po delovima, ne cele.

Elvana mi se ne svidja, daleko je to od ,,Me Tana" a verovatno će je izabrati da joj ,,nadoknade štetu" a i najveće je ime na izboru pa i šire u Albaniji. Nije mi legla pesma, previše repetativnog refrena, španski manir, ne radi me ni posle 3 slušanja. Uẓ̌ivo ću moẓ̌da popraviti utisak, za sad bledo.

1.Daleko najbolja pesma a na prvo slušanje me radi, je Ardit Çuni-Amane. 💪🥇
Ovo ako izvede užuvo i napravi dobar nastup, orkestar uživo ne uništi doživljaj pesme pritom, mislim da bi trebalo da pobedi. Ali u Albaniji ipak žene pobedjuju gotovo pa redovno tako da sumnjam da će uspeti. Ima taj turski manir što lično volim.

2.Moj drugi izbor, svidja mi se takodje na prvu je jedna moćna muška balada a peva je Lorenz Hasrama-Frymë.

3. Žena zanimljivog imena Vesa Smolica 😁- Lutem. Svidja mi se prvenstveno boja njenog glasa a i pesma mi je ono sela, ne znam ni kako ni zašto ali mi se jednostavno dopala.

Last edited:
Ona je to demantovala i najavila tužbu protiv svih medija koji su to pisali.

Konačno preslušao sve pjesme! Pa iskreno objektivno Elvana Gjata je najbolja opcija za Eurosong lol. Pošto mi nije baš Me Tana bila sjela očekivao sam da će mi se Karnaval više svidjeti kao što i jeste. Mislim da pjesma kao pjesma ima veliki potencijal uz sve ono što slijedi i mislim da je TOP 10 rezultat na Eurosongu za Albaniju vrlo moguć uz revamp i cijeli scenski nastup. Ovogodišnje izdanje jeste bolje i ima još nekoliko pjesama koje imaju potencijal kao Ordeta ili Ardit npr., ali mislim da ovo Elvana lagano dobija. 🤠

Ma Elvana neće pobediti ni na Fik, kakav top 10...

Elvanina pesma mi je totalni blam. Zvuči kao filer pesma sa onog Severininog albuma na kome su Uzbuna i Italiana 💀 Makar je Albanija muzički stigla do 2012, nisu više u 2002.

Kakav top 10, šta je sa vama 😭

Nije mi legla pesma, previše repetativnog refrena, španski manir, ne radi me ni posle 3 slušanja.
Nije ni čudo, pošto joj je pesmu pisala svetski poznata Minelli, koja se u poslednjim pesmama bacila na taj španski fazon

Back