al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Znači isuse

Awkward Episode 2 GIF by The Office

Kako je Amane dobra, uff! 👌 Nažalost, sumnjam da bi Albanci to odabrali, posebno ako se sjetimo Albana i Theje.
I Skadarska elektronika je bome fina. Imaju par kandidata za solidan ESC plasman, definitivno.

Što se tiče Elvane, ona definitivno nije među tim kandidatima. Na stranu što je pjesma još veći proljev od Me tana, ne znam šta više takva pjesma može učiniti na ESC-u. Viču fanice ispod njenog videa FANTASTIC, TOP 10, ovo ono, je l' realno? 😂 Pa jadna Kaleen s kudikamo boljim bangerom skupila 5 poena publike lol

Ma kakva Elvana,ono neće pobediti ni u snu,samo nasumično nabacane španske reči da kobajagi daju latino vajb. To je isto kao Ronela Hajati kada je pre dve godine bila u San Marinu(Salvaje). Ako ta pesma nije odabrana,neće ni Elvana sada,hajpuju je sada samo na račun stare slave iz 2019(Me tana).

Pa iskreno mislim da će Elvana da pobijedi, televoting sigurno osvaja, a žiri će je nisko staviti jedino ako baš budu bili protiv nje kao nje. Svake noći će biti objavljeni rezultati žirija i publike, tako da ćemo otprilike znati ko pobjeđuje i prije finalne noći.

Elvana nije pobedila 2019. samo zato što tada još nije postojao televoting. Sada će pobediti laganini bez problema,zato što ima televoting,a 2019. ga još nije bilo.

Karnaval baš zvuči kao nešto što bi Rumunija poslala u nedostatku originalnih pesama, pa ih nakite sa španskim elementima da zvuči konkurentno i moderno. S druge strane Amane klasična Balkan produkcija, kojoj fali ozbiljna dorada, ovako i nema neki potencijal.

Kako stvari stoje, ove sezone ćemo pocrkati od fanova Balvane Đate i albanskih fanova koji se ubiše da nas ubede kako je ovo neverovatno dobra i maestralna pesma, sa odličnim tekstom, melodijom i produkcijom. 🤡
Na svakog ko kaže nešto iole negativno čoporativno kreću u napad. Toksičniji su i od fanova N*e Ki*el od pre dve godine, iako je jako slična situacija - hajpovanje isprazne, generične pesme pokušavajući da je prestave kao nešto vanserijsko. Zapravo da, jeste vanserijsko, ali smeće.

Odslušah sada pesme iako mi već danima izlazi Karneval svuda. Nije loše ali što se Albanije tiče meni se retko šta svidi.

Od pesama izdvojiću samo one koje su mi se svidele:

Jet Gjalle
Kleansa Susaj
Vesa Smolica
Orgesa Zaimi
Elvana Gjata - Ok razumem hajp, pesma je dobra ali vanserijska nije. Bolja mi je Amane.
Ardit Cuni - odlična pesma, možda i moj glavni favorit 🤌🏻
Alis

Ništa neinspirativnije i bezličnije nisam čuo u skorije vreme od te famozne Elvane. Jeftino koketiranje sa latino i "navijačkim" zvukom, wow, vrlo kreativno i interesantno u 2024/2025. godini. 💀

Još uvek nisam čuo pesme, možda budem pogledao neki recap kad stignem.

Videh na Instagramu neke novine koje se uvode, tipa glasanje dijaspore, ponovo će imati jednog pobednika kog će izglasati žiri i publika zajedno i CuePilot (ili sličan softver). 🤯

Sutra ću poslušati to remek-delo oko kog se digla tolika prašina u fandomu.

To tzv.remek-delo nije ništa posebno,samo jeftini pokušaj latino-popa. Čak i ako prođe u finale,biće oko 20.mesta.

Back