al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Svakako unikatnija pobednička pesma od ovog izlizanog sr**a, mislim da ima solidne šanse da se pristojno "primi" kod tvt-a.

Meltdown Elvaninih fanica na yt je sve. :ROFLMAO:

Molim? Hahahaha

Nisam cuo pobjednicku pjesmu, ali Elvana nek se prijavi s necim sto inace snima, a ne ovom limunadom, tako joj i treba

Čestitke pobednicima.
Elvana došla sa dvoprocentnim rastvorom od pesme. I bolje što nije otišla, samo bi se obrukala.

Kako će se Zjerm provesti, ne znam. Ali u sadašnjoj verziji šanse su im tanke. Mora neki mali revamp da padne.

Elvana je sigurnija za finale, Shkodra Elektronike interesantniji ali veći rizik.

Last edited:
Odličan pobednik i puno sreće 😃
Mada kod njih se nikad ne zna, možda budu pevali na nekom drugom jeziku, urade potpuni revamp pesme,..

Nek se Elvana potrudi da pronađe nešto bolje, melanholičniju pesmu, komplikovaniju koreografiju, pa će da zablista, i da pobedi i predstavlja Albaniju, a možda pobedi i još jednom, i onda Đirokastra 2027

Bukvalno mi prvi put posle xy godina albanska pesma nije odvratna. Naprotiv, ima jako interesantan vajb, ali se slažem da bi se neki revamp morao odraditi.

Mislim da mi je ovo najbolja albanska pjesma još od Elhaide 2015.

Ne usudim se predviđati kako će proći, ali je definitivno jedan drugačiji i vrlo, vrlo kvalitetan entry.
Nije bolja jedino od Mall, od ostalih definitivno jeste

Sad sam poslušao. Ne znam ljudi moji, ali meni ovo djeluje kao nešto na što će se određeni broj fanova ložiti jer je kao aRtIsTiČki, a ustvari će spušiti.

Nešto kao za Luku Blacka ili ona neslušljiva Norveška prošle godine.

Možda se varam, ali takav mi je utisak.

Pa ok mi je pjesma, konačno šalju nešto malo brže.Mislim da će prije u finale nego Nina.

Back