al Albanija 2026: Alis - Nân

Albanija
Ne sviđa mi se preterano ideja da ima titl, kako stoji u opisu.

Siguran finalista, ali zaista nastup baš deluje random i basic, trebalo bi adekvatnim kadrovima dočarati atmosferu pesme.

Pa hajde da komentarišemo kada nastupi u pf, to ima smisla. Ovako bukvalno bilo kakav predznak o nekvalifikaciji ne postoji, osim da se tebi ne dopada viđeno.

Ne razumem tvoju primedbu. Po mom mišljenju uzimajući u obzir i pesmu i ovih par slika ovo miriše na NQ. Čim sam iskoristio reč "miriše" to znači da to nije uklesano u kamenu nego da je to neko mišljenje u koje ni sam nisam siguran. A naravno da se mišljenje može promeniti i posle 2. i 3. probe pa čak i posle toga kada u PF vidimo ceo nastup.

Jel ovo pitaš svakoga ko je zbog slika ili klipa 2. probe rekao da mu je neka pesma NQ ?

Ne, nego te čitam po temama kako imaš neke čudne kriterijume u pogledu toga šta koga očekuje i vučeš po meni suvišne paralele, a ovde si konkretno rekao da ti na osnovu slika deluje da će pesma, koja je manje više ESC lična karta Albanije, potencijalno ispasti. Pritom niti jedan kladioničarski i fan pokazatelj ne govori u prilog onome što si rekao.

Zar to ne radimo svi ? Iznosimo svoje mišljenje o 35 pesama koje su na tapetu. Ili ti je ova pesma toliko draga pa te pogodilo što nekom miriše da je NQ.

Ne mogu da se raspravljam stvarno, da si rekao pesma mi je ovakva ili onakva ne vidim je u finalu ok je i pošteno, nemamo svi iste preferencije, a ti na osnovu tri slike od koje su dve magla predviđaš potencijalni NQ.

Albanija je prolazila i sa gorim pesmama. Meni se ovo svidja i sa solidnim nastupom prolazi sigurno, u sta ne sumnjam da ce biti.

Sigurno će pucati na to, još u opisu stoji da ima vizuale žena u (valjda) narodnoj nošnji. Od onog nenastupa na FiK-u svakako gore ne može.

Jedino mi je ideja da se stavi prevod pomalo suvišna.

Ja mislim da je prevod odlična ideja, pesma i nastup su mi se dopali i u startu, ali kada sam pročitala reči baš mi je upotpunjena priča.

Doduše, priča sa ženama/majkama i sinovima na ekranu mi zvuči kao već vidjeno i kao da može da ispadne i cheesy. Svakako, volela bih da prodje dobro 🫶

Odavno se pricalo o prevodu pogotovo kada je izasao spot - ja mislim da su jos tada rekli da ce biti titlova na samom nastupu jer kao tek onda su ljudi razumeli pesmu i ato je sada tako visoko bila u glasanjima

Plače Konstry za titlovima e a ako su nekome bili potrebni to je bila ona

• Like
Reactions: FFM
Ja mislim da Konstrakti uopšte nije trebao titl jer ni mi nismo skontali o čemu je pesma dok nismo pročitali/čuli objašnjenje teksta pesme.

@Poštare, daj molim te razmisli ponekad pre nego što ti nadvladaju brzi prsti😅

al Albanija 2026: Alis - Nân
Back