al Albanija 2026: Alis - Nân

Albanija
I meni je prezasićeno. Titlovi, vizuali, mama na sceni.

Pesma je baš moćna i dosta toga bi samom atmosferom pružila i bez previše scenskih ukrasa. Recimo, njihovo zajedničko pojavljivanje samo na kraju bi bio lep završetak.

Па да, у финалу има и Италију и Грчку, добиће бар по 10 од њиховог твт

Srbija, Hrvatska, Crna Gora, Nemačka, Italija, Švedska i Grčka su bile kod nas u PF a oni tu imaju dosta sunarodnika.

Ne znam zbog čega su se ovoliko usplahirili da ovako banalno objašnjavaju gledaocima o čemu je pesma, a u tome uspeli da preteraju i pređu u neviđeni kičeraj.

Pesma jeste dobra i meni se svidela još u novembru prošle godine a da reč nisam razumela, ali stvarno su je bespotrebno upropastili. Da je bar sa nekim ukusom, nego nabacano sve i svašta, opet su je pripremili samo za dijasporu, na njih će se i oslanjati.

Meni je ovo bez konkurencije najveće razočarenje večeri i najgori nastup u drugom polufinalu. Potpuno su izmasakrirali pesmu koja je imala potencijal za top 10 ogavnim nastupom, klišeima i vizualima.

On je delovao kao neka art kuja sve vreme a na kraju nam je servirao kič i neukus. Ne mogu da verujem da je pristao na ovo. Ako već cela pesma ima prevod što je skoro nezapamćeno na Evroviziji, stvarno je nepotrebno da i vizuali budu toliko očigledni i on the nose i da nam buše mozak o čemu je pesma.

Trebalo je da budu neki apstraktni vizuali i da fokus nastupa bude na njemu i njegovom fenomenalnom glasu, umesto na stock image animacijama.

Ispao mi je iz top 10 🥀

Nakon godina plakanja sto Konstrakta nije imala titlove doslo do toga da se neka pesma ogadila nekima jer je suvise da ima titlove. Bravo kako uvek uspemo doci full circle.

Nakon godina plakanja sto Konstrakta nije imala titlove doslo do toga da se neka pesma ogadila nekima jer je suvise da ima titlove. Bravo kako uvek uspemo doci full circle.
Pa neka se odluči za jedno ili drugo.
Ne da ubaci i titlove i stariju gospođu preko celog ekrana i njen ulazak na scenu, pa skidanje naočara... msm stvarno je previše. Prešlo se u pozorišnu jadikovku, umesto epičnog evrovizijskog nastupa.

Plus nije isto uopšte, Konstrakta je imala tekst koji je ironičan, sarkastičan, ne tako razumljiv ni Srbima, pa je sasvim okej da se bar ključni delovi prevedu da ljudi imaju pojma o čemu se radi.

Meni je ovo bez konkurencije najveće razočarenje večeri i najgori nastup u drugom polufinalu. Potpuno su izmasakrirali pesmu koja je imala potencijal za top 10 ogavnim nastupom, klišeima i vizualima.

On je delovao kao neka art kuja sve vreme a na kraju nam je servirao kič i neukus. Ne mogu da verujem da je pristao na ovo. Ako već cela pesma ima prevod što je skoro nezapamćeno na Evroviziji, stvarno je nepotrebno da i vizuali budu toliko očigledni i on the nose i da nam buše mozak o čemu je pesma.

Trebalo je da budu neki apstraktni vizuali i da fokus nastupa bude na njemu i njegovom fenomenalnom glasu, umesto na stock image animacijama.

Ispao mi je iz top 10 🥀

Ovo potpisujem.

Em se on ubi da se izbori sa horom i da ga uopšte čujemo, em Balkan boj+majka kompleks podignut na nezapamćene visine krindža. Ne bi ni dala šansu pesmi da sam je sinoć prvi put čula, a cele sezone mi je u top 5 (+- koje mesto). Blamčina.

Ekipa da spremi knjigu “Kako masakrirati pesmu” jer zaista nije bilo ni teško ni skupo predstaviti ovo na način na koji pesma i izvođač zaslužuju.

Koliko god volim pesmu i lep mi je bez naocara da sam se frapirao (a svi muskarci ove godine su mi uzasno ruzni), nastup bacanje ideja, staticno, i sve bi donekle bilo prihvatljivo. Do krila. Ubili su mi emociju kliseom te vrste koji je isto na najgluplji nacin iskoriscen.

Izvini mama. Hteo sam baciti koji glas ali jok.

Jeste 🙄 baš su Nan i ICS iste pesme sa istim porukama koje je potrebno preneti na iste načine.

Pa on kad ne bi kontrirao i spočitavao nešto bez valjane argumentacije ne bi bio Niko. :)

Ali si mi ga rekaooooo

I uopste nije inat, samo mi je uvek licemerstvo smesno, jer osetim kad forsirano pokusavate da mrzite pesme

Nema forsirano ništa, mi koji se bunimo smo i pričali ranije da je pesma odlična ali je nastup jednostavno splačina i uništio joj je sve šanse za bolji tvt od klasičnog albanskog kada gađaju dijasporu.

al Albanija 2026: Alis - Nân
Back