au Australija 2023: Voyager - Promise

Jedna od boljih pesama koje su izabrane tako da ovo je još i premija, bar može da se sluša.👍

Nastavljaju se lose pesme. Ovaj put cu uraditi poredjenja.
Njihova proslogodisnja pesma mi se vise dopada. Ima neku dinamiku. Ova mi je ravnija i ne svidja mi se nesto melodija. Jedino sto mi se dopada to sto su pokazali da su jako dobri uzivo, pa cu ostaviti prostora da mi se pesma bar malo svidi uzivo. Ne moze nesto sad previse da napreduje, ali od ovih losijih pesama moze da iskoci.

Meni je Bugarska 22 bolja od ove.

Dobro jutro Australijo i dobrodošla u gornji dio moje liste, finally! :giggle:
Konačno se pojavila jedna koliko-toliko prihvatljiva pjesma iz drugog polufinala nakon Slovenije, poslije Dami i Džesike vjerovatno i njihova najbolja stvar otkako učestvuju... Legao mi je fino ovaj spoj elektronike i roka, nije nametljivo i prilagođeno je Evroviziji, po svemu sudeći biće jedini rok bend u svom polufinalu pa bez žanrovske konkurencije neće im biti teško da se istaknu.
Međutim, u pitanju je Australija koja i nije baš ''televote friendly'' osim kada imaju nesvakidašnju pjesmu što ovdje nije slučaj, za njih će glasati samo oni kojima se pjesma i nastup baš svide jer svako drugi ima od nekog komšije sigurne glasove dok oni nemaju ni od koga... Ne gajim velike nade za prolazak iako je slabije veče ali bih volio da upadnu.

Ovo je kul.

Idu oni u finale sigurno, Australijanci nemaju toliki problem sa TVT glasovima u polufinalu, dok u finalu su bas truba

Ovo mi ispalo iz donjeg dela top 10 i tone polako ka donjem delu top 20. 😭 #smorila

Podsetimo, Danijel će sa bendom Vojažer predstavljati Australiju a publici će se predstaviti pesmom "Promis"

Znači, Telegraf! :love:

Bogami, tvt poprilično hejtuje kengure, ne bi me iznenadilo ispadanje, iako mi je pesma sasvim solidna.

Jedna od retkih slusljivih pesama u drugom polufinalu, bila bi steta da ispadne. Ali ne bih se nesto narocito potresao.

Back