at Austrija 2022: LUM!X feat. Pia Maria - Halo

Mene zanima da li će ova devojka da ofarba koren kose bar za live show?
Ne znam da li ce to pomoci za prolaz, ali ne bi bilo lose.

Sta ja znam, ovo sto sam video i cuo zvuci mi prihvatljivo. Ako se fanovi bas zagreju za ovo, imace sanse za prolaz + ako neko od ostalih ucesnika zabrlja. Licno, i dalje su mi visoko, ali vise na osnovu toga sto mi se pesma dopada.
 
Da su joj malo spustili tonalitet ili mrvicu prilagodili njoj pjesmu. Možda bi se sastavila, ali ovako mogući fijasko.
 
Ma ja mislim da oni prolaze u finale sve da ona bude revala ko koza. Iako mi se ne sviđa njihov imidž, a nije mi nešto ni ovo kako su napravili nastup.
 
A stvarno, kako im ne pada na pamet da spuste tonalitet? Tako su jadnom Bilalu.
 
Scenski izgleda solidno, vokalno kolaps, očekivano doduše.
 
Joooj, mukica, i ovih 5 sekundi je bilo dovoljno da se cuje kako ocajno zvuci :)
 
Još nije naučila da peva. Nasnimljeni vokali su glasniji od njenog, a opet se čulo pucanje i falš. Nastup mi je i malo previše mračan :(
 
Ja nisam primetio, možda nisam dovoljno obratio pažnju.

Edit: Opet su nastupali, vokalno je bila bolja, ali nasnimljeni vokali su stvarno preglasni, zvuči kao duet skoro. Ne primećujem da je pesma drugačija.
 
Last edited:
Čini mi se da ima i nasnimljene vokale i uživo prateće.
 
Pia Maria se popravila. Najbolji im je bio poslednji, treći pokušaj. I sama je primetila da su im bek vokali preglasni, pa je skrenula pažnju organizatorima. U tom trećem je zvučalo bolje, iako je na momente nadjačaju bek vokali. Scena izgleda lepo, u crveno-belim tonovima, sve vreme je dosta magle kojom je prekirven pod, a tokom refrena u više navrata imaju dimni vatromet, dok pri kraju nastupa, kada svetla nakratko postanu plava, a potom se vrate na crveno, imaju vatrene plamenove, a poslednji kadar su ponovo oni dimni. Njih dvoje se nalaze u velikom svetlosnim prstenu koji predstavlja oreol po naslovu pesme, a na njemu se nalazi dosta manjih svetelećih prstenova koji emituju bela i crvena svetla. LUMIX započinje nastup tako što kao poziva publika da ustanu za party, isto komunicira sa publikom i tokom nastupa, a na kraju viče Thank you Europe.​
 
Last edited:
Ja nisam baš toliko sigurna u finale, ovo je mrtvilo na sceni, Lumix nešto pokušava, ali džaba i vatre i efekti.
 
Pii Mariji pod hitno neko da kaze da prestane da se bavi pevanjem :ROFLMAO: ako ima boga ovo nece videti finale
 
Back
Top