at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Šta sam rekao, počelo je da deluje i brže nego sam i mislio, TEYA & SALENA su došle da naprave totalnu pometnju, naravno u pozitivnom smislu, one nose pozitivnu karmu i okružuje ih sasvim jedna dobra aura, hvala ti @FFM što si ovo brže nego očekivano i potvrdio.. 😍🤩👌

Nadam se da ovo neće ostati samo fan fav te da će proći u finale bez muke. Prozvaće ih desete ako prođu

• Like
Reactions: Mrm
Šta sam rekao, počelo je da deluje i brže nego sam i mislio, TEYA & SALENA su došle da naprave totalnu pometnju, naravno u pozitivnom smislu, one nose pozitivnu karmu i okružuje ih sasvim jedna dobra aura, hvala ti @FFM što si ovo brže nego očekivano i potvrdio.. 😍🤩👌

Yes yes
Samo reci, kad god treba 👌

• Like
Najveći problem mi je što nikako ne mogu zamisliti nastup s njima i ovom pjesmom, jedva čekam da vidim. Osjećam da će biti iconic mess

Najveći problem mi je što nikako ne mogu zamisliti nastup s njima i ovom pjesmom, jedva čekam da vidim. Osjećam da će biti iconic mess
Ja stvarno moram da se slozim sa Mrmom, meni ovo deluje bas pozitivno.
Nije da planiram da slusam nesto pesmu, ali su stvarno simpaticne i ocekujem dobar nastup jer na osnovu toga bih rekao da imaju dosta toga osmisljenog.

• Like
Ja stvarno moram da se slozim sa Mrmom, meni ovo deluje bas pozitivno.
Nije da planiram da slusam nesto pesmu, ali su stvarno simpaticne i ocekujem dobar nastup jer na osnovu toga bih rekao da imaju dosta toga osmisljenog.

Pa nisam ja rekao ništa loše, samo nikako ne mogu zamisliti kakav se nastup može napraviti.

• Like
Sviđa mi se pesma, ali ne znam kako će to uživo zvučati i izgledati. Nadam se da je Tea poradila na svom pevanju uživo. Na BVZ 2020. je prilično režala. Nacionalni izbor ipak pokaže ili daje naznaku koliko su izvođači dobri uživo - ovako može uvek da se desi flop - Austrija i Kipar prošle godine, Azerbejdžan pretprošle... Sa druge strane bilo je vrhunskih nastupa nakon internog izbora - Eleni, Iveta.. Ne znam, ja sam ipak više za nacionalno finale.

Meni isto ovo deluje kao flop live, videćemo, da bi ovakve pesme došle do izražaja, potreban je besprekoran stejdžing i vokalno izvođenje, u šta sumnjam iskreno.

Back