Mislim da je Zlorica Marković najbolja za ovoo,ona je baš poznata kao osoba koja se ni u šta ne meša,koja je fina i samo ćuti i poštuje veoma sve
Pesma je simpatična, ali vrlo overrated, San Marino 2021 style.Nekoliko ESC pesama u austrijskom Viral 50, ove još uvek nema.
![]()
San Marino je jedina zemlja mislim koja mi nikada čini mi se bila u najužem kruu favorita,čak u 90% slučajeva mi bila najgora ili skoro najgora pesma svake godine,treba i to umeti i to je umetnost zaista..San Marino 2021 UNDERRATED AS HELL.....
Nestani!San Marino je jedina zemlja mislim koja mi nikada čini mi se bila u najužem kruu favorita,čak u 90% slučajeva mi bila najgora ili skoro najgora pesma svake godine,treba i to umeti i to je umetnost zaista..
Naravno da se šalim,opušteno,San Marino mi je uvek bio favorit svake godine i veliki sam fan San Marina na pesmi evrovzije.Nestani!![]()
Naravno da se šalim,opušteno,San Marino mi je uvek bio favorit svake godine i veliki sam fan San Marina na pesmi evrovzije.
Mogla bi se Valentina prijaviti opet za evrovziju,nema je nešto,da li je ok sve sa njom??
Mogla bi se Valentina prijaviti opet za evrovziju,nema je nešto,da li je ok sve sa njom??
Baš dugo Monetta nije bila na ESC..
i izdaje esc fanovima smeštaj na airbnb..
Je l' počela polako sa renoviranjem dvorišta za održavanje ESC 2025?Super je Val, uživa u životu u malenom, ušuškanomi izdaje esc fanovima smeštaj na airbnb..
![]()
Evo sad će proleće, biće, biće..Je l' počela polako sa renoviranjem dvorišta za održavanje ESC 2025?