at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Ovi ljudi:

Screenshot-2023-03-08-at-16-16-46-Teya-Salena-Who-The-Hell-Is-Edgar-Austria-%F0%9F%87%A6%F0%9F%87%B9-Official-Music-Video-Eurovision-2023.png

Ušla mi je žestoko u uvo ova pesma, ali ja prosto ne mogu da zamislim dobar nastup za ovo, nekako mi je previše samo za da slušaš uz spot 😭

:sm: San Marino 2021 UNDERRATED AS HELL.....
San Marino je jedina zemlja mislim koja mi nikada čini mi se bila u najužem kruu favorita,čak u 90% slučajeva mi bila najgora ili skoro najgora pesma svake godine,treba i to umeti i to je umetnost zaista..

San Marino je jedina zemlja mislim koja mi nikada čini mi se bila u najužem kruu favorita,čak u 90% slučajeva mi bila najgora ili skoro najgora pesma svake godine,treba i to umeti i to je umetnost zaista..
Nestani! 😤😌

Mogla bi se Valentina prijaviti opet za evrovziju,nema je nešto,da li je ok sve sa njom??
Baš dugo Monetta nije bila na ESC..

Super je Val, uživa u životu u malenom, ušuškanom :sm: i izdaje esc fanovima smeštaj na airbnb.. :cool:

Valentina-Monetta-Airbnb.jpg

Eeeh da pobegnem i ja u neki San Marino nema veze sto je mali,samo da odlepršam i daj boze da se ne vracam uopste,onoo dok imam nekoga ovde dodjem fazon godidnje jednom najvise na kratko i vrhh..

• Wow
Reactions: Mrm
Kako planiraju da im izgleda nastup uz ovakvu pesmu? Mislim pesma je okej, zanimljiva, ulazi brzo u uvo, ali ne mogu da je vizualizujem...

Back