at Austrija 2023: TEYA & SALENA - Who the Hell is Edgar?

Moram da primetim da su harizmaticne. Teodora mi se cinila i tamo 2020. da ima tu dozu otkacenosti i drago mi je sto je upakovano ovako.

Austrija napada top 10
Ja sam se iznenadio, harizma me najviše brinula ovde.

Eto stigla zanimljiva pesmica ⭐ U suštini to je svojevrsna kritika u vezi sa specifičnom situacijom, što ove godine radi i Lucke Black, i pre bih te dve poredio što se tiče pristupa nego sa Konstraktom čija je poruka još univerzalnija i složenija pa se može tumačiti na mnogo načina.

Kako TEYA i SALENA objašnjavaju, video spot je preuveličan prikaz njihovih iskustava kao tekstopisaca. Oblače se kao muškarci da bi čak dobile priliku da se predstave svetu u kome dominiraju muškarci. Kasnije u toku spota shvataju da im nije potreban Edgar - što je u ovom slučaju pisaća mašina - da bi napisale dobru pesmu. Edgar Alan Po kao imaginarni pisac (duh) postaje suvišan i one kao tekstopisci dolaze u prvi plan. Otuda i objava pesme na Međunarodni dan žena.

Foto: ORF/OLD&RICH Production/Ruy Okamura

fjuXENp.jpg

QEBd0NI.jpg

Z6SANuc.jpg

Meni je Teya bila simpatična i na Beoviziji i ceo ovaj paket je simpatičan, ali što me refren nervira, ljudi moji...

Back