at Austrija 2024: Kaleen - We Will Rave

Gledajući ove slike imam osećaj kao da snima spot za Grand. Nikako da sve to povežem sa Austrijom

Kaleen će 23. marta učestvovati u kvizu na ORF 2 kanalu gde će poznate ličnosti testirati svoje znanje i pokušati da osvoji maksimalnih 300.000 evra, a prikipljen novac je namenjen za tradicionalnu humanitarnu kampanju "Licht ins Dunkel".

Meni je to Malta. Polupano, ali zarazno. Ovo samo lupa.

Ljudi jel ste čuli finalni tizer 😍 pesma je srećna nova 1994 ali ja ovo prosto obožavam! Disaster BOP

I mene ovo počelo da vozi i to poprilično, pogotovo što sam u ovom mood-u u poslednje vreme. :ROFLMAO: Throwback minimum 25 godina unazad. Ne znam kako će izgledati vizuelno i zvučati, ali tvt se može opasno zakačiti za ovo.

Па на оном снимку из студија метар са метар је изгрмила са кореографијом и пјевањем исто, тако да на сцени очекујем да то буде 10 пута моћније

Лагано у финале

Ona super peva u vokalne sposobnosti ne treba sumnjati

Mene je onaj isječak skroz kupio, prezarazno je i danima mi već odzvanja u glavi.

Uzmemo li u obzir Kaleen kao izvođačicu, ima zapravo potencijal da bude ovogodišnji Slomo/Unicorn (vjerojatno ne u rezultatskom smislu, ali u ikoničnosti i nastupu svakako).

Ma ovoj jadnici je jucer leakana i finalna verzija pjesme 😂
Moje drugo mjesto zasad 💃🏼

Last edited:
  • Haha
Reactions: Mrm
Ona dobro pleše, ali je skroz nekarizmatična. Pjesma vozi malo

I meni će vjerojatno bit u top 10, nisam čuo tu finalnu verziju, ali već me onaj demo izvozao, tako da ovo očekujem da bude još i bolje 🙏

Back