az Azerbejdžan 2025: Mamagama - Run With U

Očekivan ishod. Pesma je solidna, ali više nije bezbedno slati “bezbedne” pesme na Evroviziju. Iako mislim da nijedna država večeras nije imala loš nastup, oni su bili najbliži tome.

Tri vezana ispadanja za nekog koga smo se nekoć mi iz jadnih zemalja pribojavali... Wild, jbt.
Ništa ovdje nije bilo dobro sinoć, čak je i okej pjesma pored onog njegovog cičanja i random nastupa pala u neki 58. plan.

Najnebitniji performans sinoć, pevač ima harizmu mrtvog pacova.

Ali stvarno bolje da je ćutao. Pjesma jeste dobra ali onakvo pjevanje i nastup apsolutno nisu za finale

Ne bi me čudilo da su jednocifren broj poena imali

Fahrudin bolje samo da ćuti i bude lep.

Azerska pesma je ubedljivo imala najiritantniji vokal ove godine, a konkurencija po tom pitanju nije bila slaba.

Ali stvarno bolje da je ćutao. Pjesma jeste dobra ali onakvo pjevanje i nastup apsolutno nisu za finale

Ne bi me čudilo da su jednocifren broj poena imali
Mene ne bi cudilo i da su ostali na nula poena, a pesma sama po sebi ne zasluzuje. Ubedljivo najlosiji vokal. Ne znam sta se desilo, ali koliko sam upoznat on ovako ne zvuci. Bas se mucio i kao da je prvi put izvodi pesmu, pa isprobava. Prosle godine je bilo mnogo bolje.

Neshvatljivo na šta su Azeri spali nakon što su na početku svog učešća baš bili evrovizijska sila.

Вероватно и јесу били на 0 поена синоћ

Jedan od najgorih nastupa u prvom polufinalu. Šteta, i meni se pesma svidela, ali ovo baš ni na šta nije ličilo + vokalno je bilo užasno.

Lako moguće poslednje mesto.

Oglasila se Nikki iz 2011. na Fahreejevo laprdanje:

Pozivati na bojkot Eurovizije samo zato što nismo uspjeli ući u finale — takvo ponašanje, blago rečeno, ne zaslužuje ozbiljno shvaćanje. Ovo je najveće glazbeno natjecanje na svijetu, a sudjelovanje na njemu već je velika čast. Nismo uspjeli ući u finale? Razumijem... Događa se. Umjesto pozivanja na bojkot, bolje je razmišljati o tome kako sljedeći put poboljšati nastup kako bismo prošli u finale. Puno je korisnija konstruktivna kritika i rad na greškama, vjerujte mi. Dečki iz Mamagame su pokušali, ali nažalost...

Sram ih bilo za 12p od žirija, datih Izraelu. Moraju da se trgnu jer posle Mata Harija oni ne znaju gde udaraju. Reset neki mora da se desi.

Bukvalno, u televote only polufinalima, jedini nacin im je da salju bopove sa orijentalnim prizvukom.

Back