Scooby
Ekspert
Не можеш поредити некога чија каријера се базира на пародијама, са оним ко се продаје као озбиљан музичарAli Espreso Makiato zato ima.![]()
Не можеш поредити некога чија каријера се базира на пародијама, са оним ко се продаје као озбиљан музичарAli Espreso Makiato zato ima.![]()
Mene ne bi cudilo i da su ostali na nula poena, a pesma sama po sebi ne zasluzuje. Ubedljivo najlosiji vokal. Ne znam sta se desilo, ali koliko sam upoznat on ovako ne zvuci. Bas se mucio i kao da je prvi put izvodi pesmu, pa isprobava. Prosle godine je bilo mnogo bolje.Ali stvarno bolje da je ćutao. Pjesma jeste dobra ali onakvo pjevanje i nastup apsolutno nisu za finale
Ne bi me čudilo da su jednocifren broj poena imali
Tako je to kad oces da glumiš veću Švedsku od ŠvedskeNeshvatljivo na šta su Azeri spali nakon što su na početku svog učešća baš bili evrovizijska sila.
Pozivati na bojkot Eurovizije samo zato što nismo uspjeli ući u finale — takvo ponašanje, blago rečeno, ne zaslužuje ozbiljno shvaćanje. Ovo je najveće glazbeno natjecanje na svijetu, a sudjelovanje na njemu već je velika čast. Nismo uspjeli ući u finale? Razumijem... Događa se. Umjesto pozivanja na bojkot, bolje je razmišljati o tome kako sljedeći put poboljšati nastup kako bismo prošli u finale. Puno je korisnija konstruktivna kritika i rad na greškama, vjerujte mi. Dečki iz Mamagame su pokušali, ali nažalost...
Javite mu da je pobedio na Spasi svog favorita